• Newbie
Jeanoko DC 2.5V -30V LCD ekran Digitalni voltmetar volt voltni naponski merač baterije Tester automobila Automatizirani električni automobili Merač napona Dvije žice za automobil motocikli
zoom_in

Jeanoko DC 2.5V -30V LCD ekran Digitalni voltmetar volt voltni naponski merač baterije Tester automobila Automatizirani

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

★ Great LED digitalni prikaz Voltmetar : Usvajanje visokokvalitetnog čipa s brtvenim ABS vodootpornim školjkama, naš digitalni voltmetar je pouzdan i izdržljiv dovoljno za upotrebu 0,56inch digitalni LED displej, pogodan za čitanje podataka u mraku. ★ Visoka preciznost : Napon baterije može se tačno izmjeriti i prikazati kako bi se odredio preostali kapacitet baterije i spriječi oštećenje baterije. Za najbolju tačnost, ovaj volter će automatski premjestiti lokaciju decimalne tačke na izmjereni napon. ★ Svestranost : Ovaj LCD displej digitalni voltmetar koristi se za DC napon merenje, tako da ima širok spektar primjene, koji se široko koristi za 12 V, 24 V baterije, motocikl i električni automobil, električni mobilni uređaj itd. ★ Napomena : Molimo dopustite laganu grešku zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Presijeke nisu kalibrirane iste, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard. ★ Usklađenost o propisima : Ovaj voltmetar ima pravo s visokim performansama prema strogom pravilu, koji je dizajniran i proizveden u skladu s međunarodnim standardom, strogo slijedi fabriku kontrolu kvalitete. ★ Great LED digitalni prikaz Voltmetar : Usvajanje visokokvalitetnog čipa s brtvenim ABS vodootpornim školjkama, naš digitalni voltmetar je pouzdan i izdržljiv dovoljno za upotrebu. 0,56inch digitalni LED displej, pogodan za čitanje podataka u mraku. ★ Visoka preciznost : Napon baterije može se tačno izmjeriti i prikazati kako bi se odredio preostali kapacitet baterije i spriječi oštećenje baterije. Za najbolju tačnost, ovaj volter će automatski premjestiti lokaciju decimalne tačke na izmjereni napon. ★ Svestranost : Ovaj LCD displej digitalni voltmetar koristi se za DC napon merenje, tako da ima širok spektar primjene, koji se široko koristi za 12 V, 24 V baterije, motocikl i električni automobil, električni mobilni uređaj itd. ★ Napomena : Molimo dopustite laganu grešku zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Presijeke nisu kalibrirane iste, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard. ★ Usklađenost o propisima : Ovaj voltmetar ima pravo s visokim performansama prema strogom pravilu, koji je dizajniran i proizveden u skladu s međunarodnim standardom, strogo slijedi fabriku kontrolu kvalitete.

Material:
Waterproof ABS
Weight:
17g/0.6oz
Measuring range:
DC 2.5V -30V
Minimum input:
DC 2.5V
Maximum input:
DC 30V
Measurement error:
1%
Display mode:
0.56 inch LED digital display
Display color:
Red, Yellow, Green, Blue (Optional)
Display voltage range:
2.5V - 30V
Refresh rate:
200ms
Waterproof:
Yes
Working temperature:
-10℃~ 65℃
Shell color:
black
Size:
4.8*2.8*2.2cm/1.9*1.1*0.9inch
Package List:
1* LED Digital Voltmeter:
1* Cable:
Note:
It is displayed as voltage, and the remaining battery quantity does not need to be judged according to the voltage value.:

Izbor kupca..