• Newbie
Viseća utičnica sa kablom-produžetak viseći kabl za fenjer kabl-kabl lampe sa prekidačem E26 / E27 viseća utičnica za svetlo, kabl sijalice 8.2 Ft, bela, 4 pakovanja
zoom_in

Viseća utičnica sa kablom-produžetak viseći kabl za fenjer kabl-kabl lampe sa prekidačem E26

KM 2.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Molimo vas da ne prekoračite ocijenjenih 60 W za sigurnu upotrebu Ovaj kabl za kačenje fenjera nije vodootporan, molimo vas da ga koristite samo u zatvorenom ili na suvom vazduhu, a ne za vlažno okruženje. Prije zamjene sijalice, molimo vas da isključite struju i ostavite sijalicu da se ohladi. Za duži vijek trajanja, instalirajte ga i koristite u suvom okruženju. Ne dirajte sijalicu kada dobro radi. Premium materijal : Ova utičnica za sijalicu sa kablom je napravljena od izdržljivog PVC materijala koji ima antikorozivnu zaštitu i koji će se koristiti dugo vremena, siguran i ekološki prihvatljiv za životnu sredinu. Možete biti sigurni da su naši viseći svetlosni kablovi striktno ul odobrenje. (Molimo izbjegavajte korištenje sijalice velike snage ili preko 60 W koja može pregrijati utičnicu. Detaljna specifikacija : Ukupna dužina 8.5 M) je dovoljno duga da nosite svjetla gdje god želite! I 4.5 M) dužine od prekidača za uključivanje/isključivanje do utičnice sijalice. Bilo koji standardni tip E26 / E27 sijalica se lako montira za ovu utičnicu za svjetlo sa kablom. Takođe, dobićete produžni kabl sijalice sa nazivnom snagom do 60watts, 2-krak us AC utikač, brzina radnog napona : 0 V-230 V.jednostavan za korištenje : stropne kuke i kuke za kablove dolaze sa ovim produžnim kablom za rasvjetnu utičnicu, koji su spremni za lako spuštanje ako vam je potrebno. Samo zašrafite sijalicu E26/E27 u utičnicu sa kablom i uključite, uključite prekidač i odmah ćete uživati u modernim i prirodnim svetlima. Odgovara većini mjesta : možete osvijetliti mnoga mjesta koja su vam potrebna pomoću kabla za utičnicu lampe. Veoma savršeno za zatvorene prostore kao što su spavaća soba, dnevni boravak, hoteli, barovi i tako dalje. Osim toga, to djeluje kao lagani ukras na zabavama ili roštilj u dvorištu je također odličan izbor. Garancija zadovoljstva : vaše zadovoljstvo našom utičnicom za svjetlo E26/E27 je ono čemu uvijek težimo. Slobodno nas kontaktirajte ako imate bilo kakav problem ili problem, mi ćemo vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku u roku od 24 sata i poslat ćemo vam novu zamjenu odjednom ako je potrebno.

Total length of 8.2FT(2.5M) is long enough for you to carry lights wherever you want! And 4.92FT(1.5M) long from the on/off switch to the bulb socket. Any Standard type of E26 /E27 bulbs are mounted easily for this light socket with cord. Also, you will get a bulb extension cord with a rated power of up to 60Watts, 2- Prong US AC power plug, working voltage rate:
0V- 230V

Izbor kupca..