• Newbie
Gkmjki Namještaj za čepove na namještaju Antikni bakreni ormar za ormare za ormare za ormare Twin Dvostruki hvataljke sa vijcima
zoom_in

Gkmjki Namještaj za čepove na namještaju Antikni bakreni ormar za ormare za ormare za ormare Twin Dvostruki

KM 3.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Napravljen od materijala od nehrđajućeg čelika Jednostavni vijci za instaliranje (nisu uključeni). Može se koristiti duže vrijeme. Dolazi sa vijcima za jednostavnu instalaciju. Pogodno za vrata, prozore, šupe, ladice, ormare itd. Pogodno za drvena vrata, metalna vrata itd.it može učinkovito zaštititi vašu privatnost i tajne i poboljšati sigurnost vaših prostorija. Specifikacija : materijal : aluminijum : aluminijumski alonikolor kao Prikazano : kao što je prikazano otporno.Fits Vestroundfront brava na vratima. Pakovanje je uključeno : 1 * Loc Note vrata : Različita svjetla i monitori mogu uzrokovati da predmet na slici bude drugačija boja od stvarnog predmeta. Tolerancija mjerenja je +/- 1-3 cm.keylex Blokada ulaznih vrata, zadebljana lagana čelična klizna brava, jednostavna za ugradnju kapije, zaključavanje klizne zasune.

Material:
aluminum alloy
Color as shown:
Size:
as shown
Weatherproof. Rustproof. waterproof.:
Fits most storefront door locks.:
Package Included:
1* door lock:
Note:
Different lights and monitors may cause the item in the picture to be a different color than the actual item. Measurement tolerance is +/- 1-3 cm.
Keyless Entry Door Lock, Thickened Heavy Duty Steel Sliding Door Lock, Easy to Install Gate, Slide Latch Lock :

Izbor kupca..