• Newbie
Shanoo 2 kom TB6612FNG modul pogona motora 1.2a Peak 3.2a Kompatibilan je s DRV8833 boljim od L298N
zoom_in

Shanoo 2 kom TB6612FNG modul pogona motora 1.2a Peak 3.2a Kompatibilan je s DRV8833 boljim od L298N

KM 1.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Motorni pogon】 Dvostruki motorni modul može se primijeniti na DC motore i 4-žične stepper motore, a mogu se koristiti i za pogon 2 DC zupčanika 【Veličina】 18 * 21mm. Male su veličine, lagana težina, jednostavna za instaliranje, a može se brzo završiti u roku od nekoliko minuta. 【Sigurni rad】 sa prekomernoj struji, kratkog spoja, podnadloška blokada i zaštita od prekomjerne toplote, režim mirovanja niskog napajanja. Ulazni napon : 2.8 V Single H-most Izlazni struji : 1. 【Sa H-mostom】 TB6612 FNG je integrirani krug H-Bridge na osnovu MOSFET-a, a njegova efikasnost je mnogo veća od tranzistora H-most vozača. Jednostavan za upotrebu】 Jednostavan periferni krug, nema potrebe za vanjskim hladnjakom, stabilnim radom i visokom efikasnošću rada. Specifikacija : Motor modula Modul Materijal : Kontrolni pogon : VM Povezuje se na 12 V napon, VCC povezuje se na 5 V izlazni izlaz H-most : 1.5 A Frekvencija : Doseg 100k Hz Veličina proizvoda : oko 18 x 21 mm / 0,7 x 0,83 inča Karakteristike : 1. Motorni pogon : Dvostruki motorni modul može se primijeniti na DC motore i 4-žične stepper motore, a mogu se koristiti i za pogon 2 DC zupčanika Motori. Siguran rad : s prekomjerne struje, kratkog spoja, zaključavanja i zaštite od pregrijavanja, sa režimom za uštedu energije. Sa H-mostom : TB6612 FNG je integrirani krug H-mosta na bazi MOSFET-a koji je mnogo efikasniji od vozača tranzistora H-Bridrat. Jednostavan za upotrebu : Periferni krug je jednostavan, nije potreban vanjski hladnjak, rad je stabilan, a radna efikasnost je visoka. Jednostavna instalacija : male veličine, lagana težina, jednostavna instalacija, kompletna u minutima. Lista pakiranja : 2 x motorni pogonski modul 4 x Obavijest o zaglavlju PIN-a : - dodajte napajanje u skladu s rabljenim naponom. Koristeći druge napone mogu uzrokovati oštećenje požara i proizvoda.

Project Type:
Motor Drive Module
Material:
printed circuit board
Function:
Motor drive control
Voltage:
VM connects to 12V voltage, VCC connects to 5V voltage
Single H-bridge output current:
1.5A
Frequency:
The driving frequency can reach 100KHZ
Product size:
about 18 x 21 mm/0.7 x 0.83 inches
Features:
1. Motor drive:
The dual motor drive module can be applied to DC motors and 4-wire stepper motors, and can also be used to drive 2 DC gear motors.
2. Safe work:
with over-current, short-circuit, under-voltage lockout and overheating protection, with energy-saving mode.
3. With H-bridge:
TB6612FNG is an integrated H-bridge circuit based on MOSFET, which is much more efficient than the transistor H-bridge driver.
4. Easy to use:
the peripheral circuit is simple, no external heat sink is needed, the work is stable, and the work efficiency is high.
5. Easy installation:
small size, light weight, easy installation, complete in minutes.
Packing list:
2 x motor drive module :
4 x pin header :
Notice:
--Please supply power according to the voltage used. Using other voltages may cause fire and product damage. :

Izbor kupca..