• Newbie
Marhynchus 50pcs Bakarni prsten Lug Terminal, kabl ColdPressed Crimp konektori terminali sc66, komplet za asortiman stezaljki za prešanje bakarne žice
zoom_in

Marhynchus 50pcs Bakarni prsten Lug Terminal, kabl ColdPressed Crimp konektori terminali sc66, komplet za

KM 3.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Glavna funkcija : Ovaj proizvod je pogodan za invertersku, baterijsku i automobilsku primjenuOvi konektori za presovanje mogu se spojiti na električne kablove kao što su kablovi za baterije presovanjem i lemljenjem. Materijal : bakar.Napravljen od bakarnog materijala koji ima jaku provodljivost i dug vijek trajanja. Lista paketa : 50 x SC6-6 Terminal.Veliki broj, može zadovoljiti vaše potrebe za upotrebom i zamjenom, vrlo praktično. Stabilne performanse : mala veličina, laka za nošenje i čuvanje, pogodna za upotrebu i sa dobrim performansama. Napomena uvjereni smo da je kvalitet našeg proizvoda 100% kvalifikovan. Ako postoji bilo kakvo pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Ponudit ćemo najbolju uslugu za vas. Glavna funkcija : Ovaj proizvod je pogodan za invertersku, baterijsku i automobilsku primjenu.Ovi konektori za presovanje mogu se spojiti na električne kablove kao što su kablovi za baterije presovanjem i lemljenjem. Materijal : bakar.Napravljen od bakarnog materijala koji ima jaku provodljivost i dug vijek trajanja. Lista paketa : 50 x SC6-6 Terminal.Veliki broj, može zadovoljiti vaše potrebe za upotrebom i zamjenom, vrlo praktično. Stabilne performanse : mala veličina, laka za nošenje i čuvanje, pogodna za upotrebu i sa dobrim performansama. Napomena uvjereni smo da je kvalitet našeg proizvoda 100% kvalifikovan. Ako postoji bilo kakvo pitanje, slobodno nas kontaktirajte. Ponudit ćemo najbolju uslugu za vas. Ovaj proizvod je pogodan za invertersku, baterijsku i automobilsku primjenu. Napravljen od bakarnog materijala koji ima jaku provodljivost i dug radni vek 3. Ovi konektori za presovanje mogu se spojiti na električne kablove kao što su kablovi za baterije presovanjem i lemljenjom4. Veliki broj, može zadovoljiti vaše potrebe za upotrebom i zamjenom, praktično5. Mala veličina, laka za nošenje i čuvanje, pogodna za upotrebu i sa dobrim performansama Specifikacija : vrsta artikla : bakar prsten Lug Terminalmaterijal : Copper Model : SC6-6 Usage : ovi zatvoreni cevasti bakarni utikači mogu se spojiti na kablove, kao što su kablovi za baterije, presovanjem i zavarivanjem.Funkcija : vrlo pogodan za inverter, baterije i automobilsku primjenu. Široko se koristi u kućanskim aparatima, automobilima, elektroindustriji, mehaničkoj opremi, ormarima za distribuciju energije itd.

Item Type:
Copper Ring Lug Terminal
Material:
Copper
Model:
SC6-6
Usage:
These enclosed tubular copper plugs can be connected to cables, such as battery cables, by crimping and welding.
Function:
Very suitable for inverter, battery and automotive applications. Widely used in household appliances, automobiles, electrical industry, mechanical equipment, power distribution cabinets, etc.
Package List:
50 x SC6-6 Terminal :

Izbor kupca..