• Newbie
SDGH fotografija vodootporna Platnena torba Retro casual Travel Kamera ruksak ramena za nošenje torbe Fit 17 laptop slučaj za DSLR
zoom_in

SDGH fotografija vodootporna Platnena torba Retro casual Travel Kamera ruksak ramena za nošenje torbe Fit 17

KM 474.36

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Uklonjiva futrola za rukav za Laptop : ruksak za kameru ima odvojivu futrolu za rukav za laptop, pogodna je za laptop od 17", ovu torbu možete lako dodati ili ukloniti prema svojim potrebama Ovaj poseban uklonjivi dizajn pruža vam praktičniji za nošenje. Veliki kapacitet sa rolnom : ova profesionalna torba za kamere ima veliki kapacitet od ukupno 21,5 L. ima pojedinačni gornji i donji pretinac. Torba za kameru može da primi 1 kameru i 5 sočiva. Roll Top dizajn bi mogao proširiti kapacitet, što vam omogućava držanje odjeće od 3-5 komada. Dizajn prednjeg i bočnog pristupa : profesionalni prednji pristup kao i vanjske kopče pružaju dvostruku zaštitu vašim fotoaparatima. Bočni pristup omogućava dolazak do kamere za kratko vrijeme. Snimajte i putujte udobno : i leđa i naramenica ovog ruksaka za fotografije su podstavljeni i prozračni. Veoma je udoban tokom putovanja ili snimanja. Izuzetno vodootporan : napravljen od platnenog materijala, ovaj ruksak za kameru je vodootporan i izdržljiv. Sa gumenom bazom protiv prašine i dodatnim vodootpornim poklopcem za kišu, ova torba za fotografije je vrlo vodootporna. Nećete brinuti kišnih dana. Uklonjiva futrola za rukav za Laptop : ruksak za kameru ima odvojivu futrolu za rukav za laptop, pogodna je za laptop od 17", ovu torbu možete lako dodati ili ukloniti prema svojim potrebama. Ovaj poseban uklonjivi dizajn pruža vam praktičniji za nošenje.Veliki kapacitet sa rolnom : ova profesionalna torba za kamere ima veliki kapacitet od ukupno 21,5 L. ima pojedinačni gornji i donji pretinac. Torba za kameru može da primi 1 kameru i 5 sočiva. Roll Top dizajn bi mogao proširiti kapacitet, što vam omogućava držanje odjeće od 3-5 komada.Dizajn prednjeg i bočnog pristupa : profesionalni prednji pristup kao i vanjske kopče pružaju dvostruku zaštitu vašim fotoaparatima. Bočni pristup omogućava dolazak do kamere za kratko vrijeme.Snimajte i putujte udobno : i leđa i naramenica ovog ruksaka za fotografije su podstavljeni i prozračni. Veoma je udoban tokom putovanja ili snimanja.Izuzetno vodootporan : napravljen od platnenog materijala, ovaj ruksak za kameru je vodootporan i izdržljiv. Sa gumenom bazom protiv prašine i dodatnim vodootpornim poklopcem za kišu, ova torba za fotografije je vrlo vodootporna.

Size:
45*30*1 1(cm)
Fit for:
17inch Laptop
Package Include:
1*camera bag:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The package includes the main product, and the pictures of other products are for display purposes only :

Izbor kupca..