• Newbie
Zamjena glava za štampanje štampača, glava za štampanje u boji QY6-0049 glava za štampanje za Canon i865 / IP4000 / MP760 / MP780
zoom_in

Zamjena glava za štampanje štampača, glava za štampanje u boji QY6-0049 glava za štampanje za

KM 12.50

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Primjenjivi opseg : glava za štampanje u boji, može štampati slike u boji, fotografije i dokumente, uz visoku restauraciju STRIC STESTING : svaka glava za štampanje će testirati efekat glave štampača štampanjem test papira. Primjenjivi štampač : glava za štampanje u boji pogodna za CANON i865/IP4000/MP760/MP780, savršeno se podudara. Pogodno koristiti : razumna struktura, lako se povezuje i uklanja, savršena zamjena za stari. Pažnja korisnika : prije instaliranja mlaznice/glave za štampanje, provjerite da u mašini nema problema ili abnormalnosti. Kvarovi glavne ploče i čiste jedinice mašine mogu dovesti do kratkog spoja i spaljivanja mlaznice/glave za štampanje. Glava za štampanje u boji, može štampati slike u boji, fotografije i dokumente, uz visoku restauraciju. Strogo testiranje, svaka glava za štampanje će testirati efekat glave za štampanje štampanjem test papira. Glava za štampanje je delikatan i skup deo štampača, kvalitet štampane slike je visok, jednostavan za održavanje. Glava za štampanje u boji pogodna za CANON i865/IP4000/MP760 / MP780, savršeno se podudara. Razumna struktura, lako se povezuje i uklanja, savršena zamjena za stari. Specifikacija : Conditon : 100% potpuno novo vrsta artikla : boja glava za štampanje Materijal : ABS Boja : Kao prikazane slike Model : QY6-0049 Fitment : Fit for CANON i865/IP4000/MP760/MP780 lista paketa : 1 x glava za Štampanje1 x zaštitni poklopac napomena : prije instaliranja mlaznice/glave za štampanje, provjerite da nema problema ili abnormalnosti u mašini. Kvarovi glavne ploče i čista jedinica mašine mogu uzrokovati da mlaznica/glava za štampanje bude kratko spojena i spaljena.Mlaznica / glava za štampanje je poseban dodatak koji nije pokriven garancijom. Molimo koristite originalni kertridž sa mastilom za novu glavu. Neoriginalno mastilo može uzrokovati da nova mlaznica/glava za štampanje bude blokirana ili rashodovana.

Conditon:
100% Brand New
Item Type:
 Color Printhead
Material:
ABS
Color:
As Pictures Shown
Model:
QY6-0049
Fitment:
Fit for CANON I865/IP4000/MP760/MP780
Package List:
1 x Printhead1 x Protective Cover:
Note:
Before installing the nozzle/print head, please make sure that there is no problem or abnormality in the machine. Failures of the main board and cleanunit of the machine may cause the nozzle/print head to be short‑circuited and burned.The nozzle/print head is a special accessory that is not covered by the warranty. Please use the original ink cartridge for the new head. Non‑original ink may cause the new nozzle/print head to be blocked or scrapped.:

Izbor kupca..