• Newbie
PZJ-Rezač papira za teške uslove rada, drobilica za 4 lista za kućnu upotrebu u malim kancelarijama, električna mašina za ukrštanje
zoom_in

PZJ-Rezač papira za teške uslove rada, drobilica za 4 lista za kućnu upotrebu u malim kancelarijama, električna

KM 301.57

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Pogodno za kućnu kancelariju : maksimalni kapacitet rezanja mašine za unakrsno sečenje za teške uslove rada je 4 stranice, a svaka stranica je izrezana na 4*35 mm, što može zadovoljiti potrebe domova i Kancelarija 3 minute vremena drobljenja : 3 minute neprekidnog vremena rada dovoljno je da zadovoljite vaše svakodnevne potrebe Doma i ureda. Oprema za termičku zaštitu za pregrijavanje i preopterećenje čini drobilicu sigurnom za upotrebu. Veliki kapacitet i lako se čisti : rezač rezača ima 4,5-litarsku uklonjivu kutiju za odlaganje koja se može lako ukloniti, što znači da nema potrebe za podizanjem glave drobilice sa baze prilikom pražnjenja . Morate kliziti da pripremite pakovanje, ispraznite uređaj, a zatim ga vratite u prvobitni položaj. Multifunkcionalni Rezač papira : Inteligentna tehnologija rezanja i zaustavljanja papira, zaustavite se pri povlačenju papira i spriječite pregrijavanje. Može usitniti kreditne kartice/isjeckane fotografije / usitnjeni papir, što ga čini multifunkcionalnim rezačem papira za domaćinstvo. Lako se pomera : drobilica papira je idealna drobilica koja štedi vreme, efikasna je i praktična i može se lako premeštati kod kuće ili u kancelariji. specifikacija : Naziv proizvoda : rezač papira veličina proizvoda : 190*145*235 MMShredding efekat : 4*35mmpapir kapacitet bubnja : 4.5 lpaper širina : 115mmpatura Redding : 2m/min Kapacitet Redding : 80g A4/4 listova presavijeni na polaneverljive stavke : papir/kartakonfetti oblik : segment oblik napajanje : 220vshredding time : 2-3 minutepak uključuje : ★1 * Rezač papira Napomena : ★Ovaj proizvod koristi li se dodatak★zbog razlika između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slici.★Budući da su ručno mjerenje i metode mjerenja različite, dozvolite odstupanje od 1-3cm.

Product name:
paper shredder
Product size:
190*145*235MM
Shredding effect:
4*35MM
Paper drum capacity:
4.5L
Paper width:
115MM
Shredding effect:
2m/min
Shredding capacity:
80gA4/4 sheets folded in half
Shredible items:
paper/card
Confetti shape:
segment shape
Power supply:
220V
Shredding time:
2-3 minutes
The package includes:
★1 * Paper Shredder:
note:
★This product is plug-in use:
★Due to the differences between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee that the style is the same as shown in the picture.:
★Because manual measurement and measurement methods are different, please allow a deviation of 1-3cm. Thank you! :

Izbor kupca..