• Newbie
Generički Veggie Fruit Shaped Savers kutija za čuvanje hrane hrskava plastična posuda sa prozirnim poklopcem,pogodna za kuhinje i restorane , može čuvati svježu hranu i začine
zoom_in

Generički Veggie Fruit Shaped Savers kutija za čuvanje hrane hrskava plastična posuda sa prozirnim

KM 1.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Opis proizvoda : crack dokaz kontejner sa zatvorenim poklopcem za hapšenje prosipanje i curenje Višenamjenski spremnik za višekratnu upotrebu. Funkcija : održavajte frižider svežim sa ovim kontejnerima za hvatanje mirisa, pozelenite sa ovim kontejnerima i prestanite da koristite plastične kese; smanjite otpad hrane tako što ćete svoje proizvode držati svežima.Idealno za čuvanje dječje hrane, preliva, umaka, voća, salata, supa i grickalica. Lijepa i funkcionalna raznolikost : ovi kontejneri se mogu koristiti za uređenje doma, kao i za skladištenje hrane. Sigurno i ekološki : bez BPA, za mikrovalnu pećnicu, za pranje u mašini za suđe, za zamrzivač. Pogodnost i praktičnost : koristi se prozirni poklopac koji je pogodan za pregled šta se nalazi u kutiji. Veoma je zgodan i praktičan. Specifikacija : kategorija proizvoda : kutijamaterijal : PPShapes : nepravilni oblikisulacija : no Style : Voćaplikabilno populacija : Odraslijedno vrijeme : nospecifikacija : luk sa prozirnim pokrivačomkapacitet : 500ml Scene : kuhinja funkcija : svježe zadržavanjestil : moderan i jednostavankarakteristika : lijepa i praktična : ovi kontejneri se mogu koristiti za uređenje doma kao i za čuvanje hrane pogodnost i praktičnost : naši proizvodi su dizajnirani da vam pruže zgodan, higijenski i ekonomičan način za dodavanje više strukture načinu na koji skladištite povrće i namirnice, istovremeno pomažu u smanjenju nereda.Sigurno i ekološki : bez BPA i sigurnosnog paketa za mašinu za pranje sudova sadržaj : kutija za skladištenje hrane u obliku narandže Crisper Opp pakovanje.

onion with transparent cover:
Capacity:
500ml
Scene:
Kitchen
Function:
fresh keeping
Style:
Modern and simple
Feature::
LOVELY AND PRACTICAL:
these containers can be used for home decoration as well as storing food
CONVENIENCE AND PRACTICALITY:Our products are designed to provide you with a convenient, hygienic and cost-friendly way to add more structure to the way you store vegetables and groceries, while helping to reduce clutter.:
SAFE AND ENVIRONMENT FRIENDLY:
No BPA  and dishwasher safe
Package Contents:
An Orange Shaped Food Storage Box Crisper:
Opp Packaging:

Izbor kupca..