• Newbie
JAHH Ručni mlin za biber Soljenke palac gurnite jednoručnu mlin za biber brusilice za začin od nerđajućeg čelika Stick Kuhinjski alati
zoom_in

JAHH Ručni mlin za biber Soljenke palac gurnite jednoručnu mlin za biber brusilice za začin od nerđajućeg

KM 0.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Inovativna mlin za biber brzo i jednostavno dozira začine Operacija jednom rukom, pritisnite vrh za mljevenje paprike. Odvijte dno za ponovno punjenje. Pogodno za mlevenje malih začina kao što su biber, kukuruz, seme gorušice itd. Pogodno i efikasno mlevenje raznih začina kao što su biber i so. Inovativna mlin za biber brzo i jednostavno dozira začine.Operacija jednom rukom, pritisnite vrh za mljevenje paprike.Odvijte dno za ponovno punjenje.Pogodno za mlevenje malih začina kao što su biber, kukuruz, seme gorušice itd.Pogodno i efikasno mlevenje raznih začina kao što su biber i so.Specifikacija : Materijal : Nerđajući čelik Boja : Silver Size : mlin za biber : 15cmoil bočica sa raspršivačem : 100mlpackage Uključeno : 1 * brusilica za začine ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.Zbog različitog osvetljenja i podešavanja ekrana, boja predmeta može se malo razlikovati od slike.Molimo dopustite male razlike u veličini zbog ručnih mjerenja.Paket uključuje samo glavni proizvod.

Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Size:
Pepper Grinder
Oil Spray Bottle:
100ML
Package Included:
1* spice grinder :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :

Izbor kupca..