• Newbie
Cacxkep držač kuhinjskog noža, blok noža bez noževa Organizator noža,držač noža za kuhinjski pult kompaktni Organizator posuđa, bez vješanja
zoom_in

Cacxkep držač kuhinjskog noža, blok noža bez noževa Organizator noža,držač noža za kuhinjski pult kompaktni

KM 3.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

1 Visokokvalitetni materijal : ovaj držač kuhinjskog noža izrađen je od visokokvalitetnog materijala od nehrđajućeg čelika, čvrst i izdržljiv, lagan, osigurava snažnu podršku i lako čišćenje. Instalacija bez udaraca : ovaj držač kuhinjskog noža jednostavan je za postavljanje i ne zahtijeva probijanje. Jednostavno zalijepite bazu zida obješenu kukom i lako se može postaviti na zid. Višenamjenski : ovaj držač kuhinjskog noža zauzima najmanji prostor za vašu kuhinjsku ostavu i alate. Organizujući, savršen prostor za uštedu može se primijeniti na bilo koju kuhinju, pogodan za sečenje ploča, kuhinjskih noževa, noževa za voće, makaza, tiganja, poklopaca i drugih kuhinjskih potrepština. Jedna dvostruka upotreba : ovaj držač za kuhinjski nož može se okačiti na zid ili postaviti na radnu ploču. Polirana hromirana površina, izdržljiva i estetski prijatna, jednostavan i moderan stil može se neprimetno uklopiti u bilo koji dekorativni stil, održavajući vašu kuhinju organizovanom. Izuzetan dizajn i uklonjivi : ova baza držača kuhinjskog noža je odvojiva i može se lako rastaviti kada je želite očistiti. A tu je i pregradni dizajn za lakši pristup, sa povećanim razmakom između poklopca lonca i daske za sečenje, koja je prozračna i čista. Držač noža ima jasan izgled i jednostavan dizajn, što može dodati malo ljepote vašoj kuhinji i stvoriti čistu i urednu kuhinju za vas. Naziv proizvoda : držač kuhinjskog noža Specifikacija : zidna / kontratopsize : 9.4 inches Weight : 1.26 Kgmaterijal : nerđajući čelik Karakteristike : ovaj držač kuhinjskog noža je napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, čvrst i izdržljiv, lagan, obezbeđuje snažnu podršku. Šuplji držači mogu održati unutrašnjost suvom, što ih čini sa ršenim za s aku kuhinju ili dom. Ovaj držač kuhinjskog noža ima poliranu hromiranu površinu koja je izdržljiva i estetski ugodna. Njegov jednostavan i moderan stil može se neprimetno uklopiti u bilo koji dekorativni stil, održavajući vašu kuhinju organizovanom.

Wall mounted/countertop:
Size:
9.8 * 6.3 * 9.4 inches
Weight:
1.08KG/1.26KG
Material:
stainless steel
Features:
This kitchen knife holder is made of high-quality stainless steel, sturdy and durable, lightweight, ensuring strong support. Hollow brackets can keep the interior dry, making them perfect for any kitchen or home. This kitchen knife holder has a polished chrome surface that is durable and aesthetically pleasing. Its simple and modern style can seamlessly blend into any decorative style, keeping your kitchen organized.

Izbor kupca..