• Newbie
Prenosiva torba za užinu za hranu za višekratnu upotrebu putna kopča za zatvaranje hrane odlična za skladištenje hrane u kuhinji
zoom_in

Prenosiva torba za užinu za hranu za višekratnu upotrebu putna kopča za zatvaranje hrane odlična

KM 2.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Lako za čuvanje i izlivanje hrane Prijenosni, za višekratnu upotrebu, perivi i jednostavni za upotrebu. Može se lako postaviti na bilo koju torbu, a preklopni gornji poklopac je pogodan za korišćenje. Napravljen od visokokvalitetnog PP materijala, netoksičan i ekološki, siguran i izdržljiv. Gornji dio na preklop olakšava kopčanje / okretanje kapice, savršen efekat zaptivanja osigurava svježinu hrane i grickalica. Male veličine i male težine, može se koristiti čak i za putovanja. Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno Novitem Tip : Torba Za Hranu Clip Material : PPOptional Boja : 1# Plava, 2# Bijela, 3# Zelena Veličina : Pribl. 12,5 x 6 x 4,5 cm / 4,9 x 2,4 x 1,8 lista paketa : 1 x vrećica za hranu Clipnapomena : ima širok spektar upotreba i veoma je pogodan za zaptivanje i čuvanje čipsa, grickalica, slatkiša, smrznutog povrća, žitarica, itd. Mali čepovi za flaše su pogodni za flaše vina/piva i druge flaše.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Food Bag Clip
Material:
PP
Optional Color:
1# Blue, 2# White, 3# Green
Size:
Approx. 12.5 x 6 x 4.5cm / 4.9 x 2.4 x 1.8in
Package List:
1 x Food Bag Clip:
Note:
It has a wide range of uses and is very suitable for sealing and storing potato chips, snacks, candy, frozen vegetables, grains, etc. Small bottle caps are suitable for wine/beer bottles and other bottles. :

Izbor kupca..