• Newbie
Posuda Za Pirinač Dozator Za Pirinač 5 Rešetkasta Kanta Za Pirinač Kutija Za Odlaganje Zidni Dozator Za Hranu Kućna Kutija Za Zrno Posuda Za Zrno Posuda Za Pasulj Dozator Za Zrno
zoom_in

Posuda Za Pirinač Dozator Za Pirinač 5 Rešetkasta Kanta Za Pirinač Kutija Za Odlaganje Zidni

KM 64.42

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Kapacitet i dizajn】dozator za žitarice ima kapacitet od 10 kg,5 u 1 dizajn : posuda za dozator sa više zrna opremljena je sa 5 razdjelnika, koji se mogu podijeliti prema vašim različitim potrebama Možete staviti 5 različitih žitarica odjednom. 【Pogodno i brzo】 sa ovim kuhinjskim kontejnerima možete brzo i jednostavno kvantificirati pirinač i integralne žitarice nježnim pritiskom na dugme bez otvaranja.jednostavan i moderan sa jedinstvenim izgledom, a njegova površina i ivice su zaobljene i polirane koje vam neće naštetiti prstima; integrisani dizajn kontejner za pirinač lakše se čisti. 【Izdržljiv materijal】 dozator za suhu hranu je napravljen od PP materijala, koji nije lako oštetiti, što omogućava da hrana ima duži vijek trajanja. Poboljšava kvalitetu vašeg života i daje vam praktičnu i urednu kuhinju. 【Dizajn za uštedu prostora】 : zidno skladište za uštedu prostora na stolu. Na poleđini se nalazi kopča koja se može okačiti na zid kukom, koja ima dobru nosivost i čvrsta je i izdržljiva. Sa super prianjanjem, njegovo korištenje na zidu Uštedjet ćete puno prostora. 【široko korišteno】 zadovoljiti dnevne potrebe porodice; ako imate pirinač, soju, kukuruz, brašno, zobene pahuljice, mung grah, pšenicu potrebno je čuvati, možete izabrati naš dozator za suhu hranu. specifikacija : naziv : zidni dozator za pirinač 5 mreža boja : plava i bijela veličina : 33,7*39*15cmmaterijal : PP+pspacking kutije pakovanje sadrži : prozirnu kantu za pirinač *1, mernu šolju *1 Napomene : zbog svetlosnih efekata i ugla snimanja, boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slici.Usled ručnog merenja, može doći do grešaka u veličini proizvoda.Karakteristika : ① zapečaćen dizajnom poklopca, držati dalje od vanjske prašine, produžiti period svježine.②dve vrste upotrebe, mogu se postaviti na sto, mogu se okačiti na zid, štedeći prostor storagekrevetna ostava, jedna kanta za više namena je intimnija. Flaše i limenke se mogu postaviti na vrh kako bi se uštedio prostor. Uzmite ga i koristite ga kad god to željetekranskim prozorom, možete posmatrati rezerve i dodati na vrijeme u bilo kom trenutku dizajn dugmeta za štampu, pritisak jednim tasterom da uzmete pametnu količinu*zidno skladište za uštedu prostora na stolu. Na poleđini se nalazi kopča koja se može okačiti na zid kukom, koja ima dobru nosivost i čvrsta je i izdržljiva.

Name:
Wall-Mounted rice dispenser 5 grid
Color:
blue and white
Size:
33.7*39*15cm
Material:
PP+PS
Packing boxes:
The package contains:
transparent rice bucket *1, measuring cup *1
notes:
Due to lighting effects and shooting angle, the color of the item may be slightly different from the color shown in the picture.:
Due to manual measurement, there may be errors in product size.:
Feature:
① Sealed with cover design, keep away from outside dust, prolong the freshness period.:
②Two kinds of use, can be placed on the table, can be hung on the wall, saving space:
③Upper storage, one bucket for multiple purposes is more intimate. Bottles and cans can be placed on the top to save space. Take it and use it whenever you want:
④With transparent window, you can observe the reserves and add in time at any time:
⑤Press button design, one-key press to take smart amount:
*Wall-mounted storage to save desk space. There is a buckle on the back, which can be hung on the wall with a hook, which has good bearing capacity and is sturdy and durable. With a super grip, using it on the wall will save you a lot of space. :

Izbor kupca..