• Newbie
Baoblaze kutija za odlaganje kuhinjskog posuđa, kompaktni Organizator pribora za jelo, Pregradni stalak za odlaganje srebrnog posuđa za kuhinjsku radnu ploču restorana, siva
zoom_in

Baoblaze kutija za odlaganje kuhinjskog posuđa, kompaktni Organizator pribora za jelo, Pregradni stalak

KM 39.50

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Jednostavna identifikacija】 naš organizator kuhinjskih fioka je da vaše kašike, viljuške, posuđe i drugi set pribora za jelo pohranite u vaše kuhinjske fioke 【Uštedite prostor】 čuvanje pribora za jelo pod uglom omogućava vam da pohranite kompletan set pribora za jelo u manje od polovine prostora konvencionalne tacne. 【Lako se čisti】 perite i sušite samo ručno držač za pribor za jelo odličan za korištenje ovog organizatora za spremanje dnevnog pribora za jelo ili ličnog posuđa, kao žličice, viljuške, kašike. 【Lijepo i sve u redu】Organizirajte sve svoje komponente kako biste se osjećali staloženo cijelo vrijeme. Sve možete vidjeti na prvi pogled bez ičega izgubljenog preuredite svoj dom i uživajte u svakoj minuti provedenoj sa sobom. 【Dizajn za višestruku upotrebu】držač kuhinjskog posuđa pogodan za restoran, ured, školu, na otvorenom, piknik, kampiranje,. Opis : - 【jednostavna identifikacija】 naš organizator kuhinjskih ladica je da vaše srebrne kašike, viljuške, posuđe i drugi set pribora za jelo pohranite u vaše kuhinjske ladice - 【uštedite prostor】 spremanje pribora za jelo pod uglom omogućava vam da pohranite cijeli set pribora za jelo na manje od polovine prostora uobičajenog poslužavnika. - 【Lako se čisti】 perite i sušite samo ručno držač za pribor za jelo odličan za upotrebu ovog organizatora za čuvanje dnevnog pribora za jelo ili ličnog posuđa, kao kašičice, viljuške, kašike. - 【Lijepo i sve u redu】Organizirajte sve svoje komponente kako biste se osjećali staloženo cijelo vrijeme. Sve možete vidjeti na prvi pogled bez ičega izgubljenog preuredite svoj dom i uživajte u svakoj minuti provedenoj sa sobom. - 【Dizajn za višestruku upotrebu】držač kuhinjskog posuđa pogodan za restoran, ured, školu, na otvorenom, piknik, kampiranje, .Specifikacija : - materijal : Petsize Tabela : 13cmx16.15inchpackage uključuje : 1x Kuhinjski držač posuđa Napomena : Molimo dopustite malo grešaka zbog ručnog mjerenja i različitih monitora.Imamo dugogodišnje iskustvo u prodaji robe online, fokusirani smo na pružanje najboljih proizvoda i usluga korisnicima.

- Material:
PET
Size Chart:
13cmx16.1cmx33.4cm/5.12inchx6.34inchx13.15inch:
Package Includes:
1x Kitchen Utensil Holder:
Note:
Please allow slightly errors due to manual measurement and different monitors.:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Izbor kupca..