• Newbie
Fdit Prijenosni Oštrač Kuhinjskog Noža Trostepeni Ručni Oštrač Noža Ručni Ručni Alat Za Oštrenje Noža Kuhinjski Pribor Za Različite Vrste Noževa Oštrilice Za Noževe
zoom_in

Fdit Prijenosni Oštrač Kuhinjskog Noža Trostepeni Ručni Oštrač Noža Ručni Ručni Alat Za Oštrenje Noža Kuhinjski

KM 1.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Fino-brzo oštrilo za domaćinstvo sa tri funkcije : grubo mlevenje, fino mlevenje i precizno mlevenje Fino-brzo oštrilo za domaćinstvo sa tri funkcije : grubo mlevenje, fino mlevenje i precizno mlevenje. Multifunkcionalni-multifunkcionalni, brz, zgodan i jednostavan za rukovanje, može naoštriti nož u oba smjera, te ima uštedu rada i praktičnu dršku. Nanesite na-pogodno za različite vrste noževa, kao što su nož, nož za voće, kuharski nož i makaze. Visokokvalitetni materijali-izrađeni od visokokvalitetnog nehrđajućeg čelika +ABS plastični materijal, jaki, izdržljivi i ima dug vijek trajanja. Pogodnost-vrlo je jednostavan za korištenje, dobar je pomoćnik za porodičnu kuhinju i pruža mnoge pogodnosti za vaš svakodnevni život. Brzo oštrilo za tri domaćinstva sa tri funkcije : grubo mlevenje, fino mlevenje i precizno mlevenje. Pogodno za različite vrste noževa, kao što su nož, nož za voće, kuharski nož i makaze. Multifunkcionalni, brz, zgodan i jednostavan za rukovanje, može naoštriti nož u oba smjera, a ima uštedu rada i praktičnu dršku. Vrlo je jednostavan za korištenje, dobar je pomoćnik za porodičnu kuhinju i pruža mnoge pogodnosti za vaš svakodnevni život. Napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika +ABS plastičnog materijala, jak, izdržljiv i ima dug radni vek. Specifikacija : vrsta artikla : nož za oštrenje Materijal : Nerđajući čelik + ABS Plastika Boja : Crna Primjena : noževi za oštrenje, kuhinjski alati funkcija : grubo brušenje, fino brušenje, precizno brušenje težina : cca.1 Oz lista paketa : 1 x oštrač noža Napomena : monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Item Type:
Knife Sharpener
Material:
Stainless Steel + ABS Plastic
Color:
Black
Application:
Sharpening knives, kitchen tools
Function:
Coarse grinding, fine grinding, accurate grinding
Weight:
Approx. 172g / 6.1oz
Package List:
1 x Knife Sharpener:
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..