• Newbie
TPEIORF 3-dijelni Set strugača za torte, ravno lučni nazubljeni nož za hljeb, pecivo, tijesto, torta od putera, Kuhinjski alati
zoom_in

TPEIORF 3-dijelni Set strugača za torte, ravno lučni nazubljeni nož za hljeb, pecivo, tijesto, torta

KM 5.20

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Materijal : napravljen od visokokvalitetne plastike, netoksičan i bezopasan, dobra fleksibilnost, otporan na habanje i pad, lagan i izdržljiv Fleksibilna upotreba : zadebljani dizajn, fleksibilna upotreba, jednostavan za savladavanje i rukovanje, intiman dizajn je dobar pomoćnik za pečenje. Lako za čuvanje : svaka ima dizajn rupe za vješanje, što je pogodno za vješanje i dreniranje nakon pranja i skladištenja. Namena : veoma pogodan za zaglađivanje kreme, modeliranje kreme, sečenje testa itd. Karakteristike : upotreba plastike za hranu, sigurna i sigurna, glatka površina, laka za čišćenje, može se koristiti više puta, razne oblike i oblike zuba kako bi se zadovoljile vaše različite potrebe. 3-dijelni set kremastih lopatica, lopatica s nepravilnim zubima, špatula za kremu za torte, špatula za pecivo Specifikacija alata za rezanje : Boja : Ljubičasta ruža crvena narandžasta bijela plava zelena Materijal : plastika Veličina : strugač s ravnim rubovima : 11,8×8,2 CM strugač zuba : 11×7,6 CM lučni strugač : 12×8,7 CM Paket uključuje : 1 x set lopatice za kremu (uključuje 3 komada) napomene : zbog razlike u osvjetljenju i postavkama ekrana, boja proizvoda može se malo razlikovati od slike zbog različitih ručnih mjerenja, molimo dopustite male razlike u veličini.

color:
Purple:
rose Red:
Orange:
White:
blue:
green:
Material:
plastic:
size:
Straight edge scraper:
11.8×8.2CM
Tooth scraper:
11×7.6CM
Arc scraper:
12×8.7CM
Package Included:
1 x Cream spatula set (includes 3 pieces):
notes:
Due to the difference in lighting and screen settings, the color of the product may be slightly different from the picture:
Due to different manual measurements, please allow slight size differences :

Izbor kupca..