• Newbie
plplaaoo 3-slojna prenosiva kutija za ručak, 1680ml Kids Bento kutija, kontejner za odlaganje hrane od nerđajućeg čelika, prenosiva kutija za odlaganje hrane, posuda za ručak za putovanja na piknik na otvorenom
zoom_in

plplaaoo 3-slojna prenosiva kutija za ručak, 1680ml Kids Bento kutija, kontejner za odlaganje hrane od nerđajućeg

KM 5.39

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Visok kvalitet : bento kutija je napravljena od nerđajućeg čelika i PP materijala za hranu, koji je siguran, higijenski, otporan na visoke temperature i netoksičan Sa ručkama se lako nosi. Veliki kapacitet : kapacitet posude za hranu je 3 različita kapaciteta u 3 sloja za pakovanje dovoljno zdrave hrane za odrasle. U međuvremenu, to je dovoljno za djecu za korištenje i više lagan i jednostavan za nošenje. 3 različite boje : u bento kutiji postoje 3 različite boje : roze, plave i zelene. Možete izabrati onu koju želite. Posuda za ručak može zadovoljiti vaše potrebe. Također možete uzeti bilo gdje. Dokaz za curenje : sa odličnom izradom, bento kutija može efikasno sprečiti curenje. Sa velikim kapacitetom od 1680 ml, možete bolje uživati u ukusnom ručku. Višestruka upotreba : silikonska posuda za ručak nije pogodna samo za čuvanje hrane kod kuće, u restoranu, već je savršena i za kancelariju, školu, piknik, društvo, kampovanje, planinarenje, putovanja itd. Kutija za ručak je napravljena od nerđajućeg čelika 304 za hranu i PP materijala, otporna na visoke temperature, sigurna i higijenska. 1680ml velikog kapaciteta, možete staviti više hrane ili snack. Skrivena dvostruka zakrivljena ručka je mala i prenosiva, pogodna za dom, posao, putovanja i školu.Specifikacija : Boja : Plava / zelena / roze (opciono)kapacitet : 1680mllayer : 3 Layers Hight : cca.2 indiametar : cca. 11,5 cm / 4,5 inmaterijal : Nerđajući čelik 201+ visokokvalitetni PPP paket lista : 1 x termo kutija za ručak (ili termo torba) Napomena : proizvod je šuplja struktura, a ne vakuumska izolacija, a efekat izolacije samo neznatno smanjuje brzinu hlađenja hrane.

Color:
Blue / Green / Pink (Optional)Capacity
Package List:
1 x Thermal Lunch Box (or Thermal Bag)
Note:
The product is a hollow structure, not vacuum insulation, and the insulation effect only slightly reduces the cooling speed of the food.

Izbor kupca..