• Newbie
304 poklopac lonca od nerđajućeg čelika i stalak za kašike stalak za odlaganje kuhinjskog pribora visokog opterećenja lako se čisti
zoom_in

304 poklopac lonca od nerđajućeg čelika i stalak za kašike stalak za odlaganje kuhinjskog pribora visokog opterećenja

KM 1.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Dobro drenira i održava vaše kuhinjske pultove suhim i higijenskim Izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, jak i izdržljiv, otporan na koroziju i rđu, otporan na habanje. Jednostavan za instaliranje, nije potreban alat. Jednostavan za instaliranje i uklanjanje, samo zategnite dvije krilne matice. Visoka nosivost drži poklopce različitih veličina, kašike, spatule i drugi pribor. Može se prati u mašini za sudove i pogodno za upotrebu u kućnoj kuhinji. Dobro drenira i održava vaše kuhinjske pultove suhim i higijenskim. Izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, jak i izdržljiv, otporan na koroziju i rđu, otporan na habanje. Jednostavan za instaliranje, nije potreban alat. Jednostavan za instaliranje i uklanjanje, samo zategnite dvije krilne matice. Visoka nosivost drži poklopce različitih veličina, kašike, spatule i drugi pribor. Može se prati u mašini za sudove i pogodno za upotrebu u kućnoj kuhinji. Karakteristike proizvoda : ima udubljeno dno za laku drenažu, održavajući kuhinjsku radnu ploču suvom i higijenskom. Izrađen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika, jak i izdržljiv, otporan na koroziju i rđu, otporan na habanje. Jednostavan za instaliranje, nije potreban alat. Jednostavan za instaliranje i uklanjanje, samo zategnite dvije krilne matice. Visoka nosivost sadrži poklopce različitih veličina, kašike, spatule i druge potrepštine za kuvanje. Može se prati u mašini za sudove i pogodan je za upotrebu u kućnoj kuhinji. Ako imate bilo kakvih pitanja o primanju naših proizvoda, prvo nas kontaktirajte putem e-pošte. Javit ćemo vam se što prije. specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novo Tip proizvoda : stalak za poklopac posude Materijal : 304 nerđajući čelik Boja : nerđajući čelik težina : cca.3 ozproizvodna veličina : cca.9inchpackage list : 1 x baza 1 x nosač napomena : 1.Molimo dozvolite odstupanje od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. hvala na razumijevanju. Uzmite pravi kao standard.

Condition:
100% Brand New
Product Type:
Pot Lid Stand
Material:
304 Stainless Steel
Color:
stainless steel color
Weight:
Approx. 263g/9.3oz
Product size:
approx. 18.5x20cm/7.3x7.9inch
Package list:
1 x Base 1 x Bracket
Note:
1.Please allow 0-1 inch deviation due to manual measurement. thank you for understanding. Please take the real one as the standard.

Izbor kupca..