• Newbie
Kuhinjski Nož Za Oštrenje Noža Za Oštrenje Noža 3 Stepena Brusilica Od Nerđajućeg Čelika Kamen Kuhinjski Noževi Oštrenje Volfram Dijamantskog Brusa Oštrenje Noža Za Alat
zoom_in

Kuhinjski Nož Za Oštrenje Noža Za Oštrenje Noža 3 Stepena Brusilica Od Nerđajućeg Čelika Kamen Kuhinjski Noževi

KM 0.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Nanesite odgovarajuću napetost na svaki prorez u jednom smjeru i vaš nož će se vratiti u fabrički podešenu oštrinu To znači da ćete uvijek imati oštre, sigurne, efikasne i prijatne noževe. Bilo da ste dešnjak ili ljevoruk, ergonomska ručka i neklizajuća podloga pružaju čvrst, stabilan i uzbudljiv stisak. Čak pružamo i rukavice otporne na rez za poboljšanje sigurnosti!. Ovo je savršen partner za svakoga ko se plaši upotrebe oštrog čelika ili Brusa!. Mala veličina, laka za čuvanje kada se ne koristi. Kuhinjski oštrač koristi dijamantske, volframove čelične i keramičke šipke za pričvršćivanje, grubo brušenje i brušenje za brigu o vašim oštricama u svim smjerovima. Ovaj kompaktan, ali moćan uređaj eliminiše potrebu za postavljanjem nekoliko kamenčića i šipki za honovanje u kuhinji, čime se štedi prostor na kuhinjskoj radnoj površini. Profesionalni oštrač noža 3 stepena brusilica od nerđajućeg čelika kuhinjski noževi oštrenje volframovog dijamantskog Brusa karakteristike alata : ova kuhinjska brusilica za oštrenje ima 3 slota,možete odabrati prorez na osnovu tupog nivoa vaše kuhinje tool.It dizajniran je sa podlogom protiv klizanja na dnu,nema potrebe da brinete da će lako kliziti tokom upotrebe.Možete ga lako koristiti, klizeći ga u utoru u jednom smjeru, više puta klizeći za par times.It je izdržljiv i dugotrajan,neće se lako istrošiti ili oštetiti, drška je glatka i udobna za touch.It sadrži malu veličinu i lagan je,pogodan je za nošenje i čuvanje,pogodan za kućnu upotrebu.Specifikacija : Materijal : Nerđajući čelik + ABS Boja : Crna. Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slikama. Molimo dozvolite odstupanje mjerenja od 1-3 cm zbog ručnog mjerenja.

Material:
stainless steel + ABS
Color:
Black.
Size:
21.5*7.5cm.
Notes:
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
2. Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement. :

Izbor kupca..