• Newbie
Fzzdp spremnik za skladištenje pirinča zatvorena kutija nepropusna kanta za pirinač metar bačva sa točkovima kanta za žitarice sa poklopcem za merenje
zoom_in

Fzzdp spremnik za skladištenje pirinča zatvorena kutija nepropusna kanta za pirinač metar bačva sa točkovima

KM 3.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Žitarice i razne žitarice se slobodno stavljaju Vizuelni dizajn, zrno je jasno na prvi pogled, a vrste se jasno razlikuju. Unutrašnja i vanjska zaptivna silikonska traka ,zatvorene silikonske trake sprečavaju ulazak stranih supstanci kao što su vazduh, prašina i druge supstance u bačvu. Zapečaćena kopča od silikonske trake, bolji efekat zaptivanja. Pogodno : čuvanje za pirinač, brašno, suhu hranu, hranu za kućne ljubimce i drugo. Specifikacija : materijali : PPColor : plava, Pink Features : BPA besplatno, lako za kretanje, , čvrst, izdržljiv, bez mirisa i siguran.Pogodno : čuvanje za pirinač, brašno, suhu hranu, hranu za kućne ljubimce i drugo.Žitarice i razne žitarice se slobodno stavljaju .Vizuelni dizajn, zrno je jasno na prvi pogled, a vrste se jasno razlikuju.Unutrašnja i vanjska zaptivna silikonska traka ,zatvorene silikonske trake sprečavaju ulazak stranih supstanci kao što su vazduh, prašina i druge supstance u bačvu.Zapečaćena kopča od silikonske trake, bolji efekat zaptivanja .Paket uključuje : rise storage container x1 Measuring cup x1lid x1.

Materials:
PP
Color:
Blue, Pink
Features:
BPA Free, easy to move, , sturdy, durable, odorless and safe.:
Suitable:
Storing for rice, flour, dry food, pet food and more.
Grains and miscellaneous grains are put freely .:
Visual design ,The grain is clear at a glance, and the species is clearly distinguished.:
Inner and outer sealing silicone strip ,Sealed silicone strips prevent foreign substances such as air, dust, and other substances from entering the barrel.:
Sealed silicone strip buckle, better sealing effect .:
Package Included:
Rise storage container x1:
Measuring cup x1:
lid x1 :

Izbor kupca..