• Newbie
Dekanter za viski sa čašama-1100ml Barrel Whisky Carafe alkoholni dekanter Set, sa 4 čaše za viski, za rakiju vino konjak rum džin alkoholni dekanteri
zoom_in

Dekanter za viski sa čašama-1100ml Barrel Whisky Carafe alkoholni dekanter Set, sa 4 čaše za viski, za

KM 124.65

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Prozirno staklo-dekanter je napravljen od prozirnog stakla Linija fjorda može biti efikasan element svakog ukrasa stola. Staklo se može prati u mašini za pranje sudova. Dekanter od 500 ML-dno strukture hrastovog okvira izrađuje se tradicionalnim ručnim metodama, što čini bokal jedinstvenim i stabilnim, a umjetnički osjetljivi ljudi cijenit će njegove detalje. 4 čaše za vino bez peteljki - sve naše posude za piće ( uključujući mlaznice od nerđajućeg čelika)su,bez BPA i za hranu, a poklopac obezbeđuje čvrsto zaptivač. Osiguranje kvaliteta - naše staklo je izuzetnog kvaliteta i proizvode ga visoko obučeni i posvećeni majstori.Stoga naš krajolik ima jedinstven osjećaj pripadnosti kad god i gdje god. Modernost i tradicija sastali su se u našim dekanterima kako bi zadovoljili potrebe svakog ljubitelja viskija. Uljepšajte svoj dom ili kancelariju i uživajte u piću sa nekim prijateljimakarakteristika : ovaj vrhunski zanatski dekanter opremljen je postoljem od punog drveta i slavinom od srebra, što je ono što Vam je potrebno da upotpunite svoju omiljenu sobu. Elegantna obična staklena Kanta i zamršena staklena umjetnička djela savršen su izbor za one koji piju i putuju u ljubav. Ovaj komplet dekantera za viski po mjeri uključuje široku drvenu podlogu koja služi kao stalak za pladanj za vaša četiri staromodna urezana likera i čaša za vino.Specifikacija : naziv : Bottle Amount : 1 Color : prozirna visina boce : oko 24.5 cm Prečnik boce : oko 9cm kapacitet boce : 1100mlname : Cup Amount : 4color : prozirno staklo za vino materijal : visoko borosilikatno staklo vino visina stakla : oko 8.5 cm Prečnik stakla vina : oko 7cm kapacitet stakla za vino : 310ml lista pakovanja : 1* Whisky Decanter4* Uključeno sa urezanim staklima globa1* slavina od nerđajućeg čelikaako imate bilo kakvih pitanja, pošaljite nam e-poštu ili ostavite poruku. Pružit ćemo vam najbolje savjete i zadovoljavajuće iskustvo nakon prodaje.

Name:
Bottle
Amount:
1
Color:
Transparent
Bottle height:
about 24.5cm
Bottle diameter:
about 9cm
Bottle capacity:
1100ML
Name:
Cup
Amount:
4
Color:
Transparent
Wine glass material:
high borosilicate glass
Wine glass height:
about 8.5cm
Wine glass diameter:
about 7cm
Wine glass capacity:
310ML
Packing List:
1* Whiskey Decanter:
4* Included with etched globe glasses:
1* stainless steel faucet:
If you have any questions, please email or leave a message to us. We will provide you with the best advice and satisfactory after-sales service experience. :

Izbor kupca..