• Newbie
Držač Kašike, Držač Postolja Za Posuđe, Kuhinjski Pribor Za Kafu U Obliku Labuda U Obliku Nerđajućeg Čelika Set Posuđa Set Viljuške Držač Stalka Za Kašike
zoom_in

Držač Kašike, Držač Postolja Za Posuđe, Kuhinjski Pribor Za Kafu U Obliku Labuda U Obliku Nerđajućeg

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Visoka kvaliteta】držač kašike je visokokvalitetni nerđajući čelik sa procesom poliranja ogledala, siguran i higijenski i izdržljiv 【Jedinstveni oblik】jedinstveni držač u obliku labuda, elegantan i elegantan, odličan dekor za vašu kuhinju i trpezarijski sto. 【Swan držač posuđa】stalak za skladištenje posuđa swan je mali i izvrstan, pogodan za sve vrste skladišta posuđa, srebro je pogodno za razne kolokacije, što je najbolji izbor za uređenje doma. 【Pametno dizajniran】držač postolja za viljuške za viljuške se koristi za držanje vilica za voće, desertnih kašika i drugog pribora za jelo, veoma praktičan i moderan. 【Višenamjenske upotrebe】može se koristiti za uređenje restorana, kafe bara i kuhinje. To nije samo tabela već i dekoracija. To je najbolji izbor za dobrodošlicu gostima. Opis : ovaj proizvod je mali i izvrstan, pogodan za razne potrepštine za posuđe, moderan i simpatičan, najbolji je izbor za uređenje doma. Koristite visokokvalitetni nerđajući čelik 304, sprečite rđu, zaštitite vas i higijenu i zdravlje vaše porodice. Lijep izgled mogao bi biti mudar izbor za zabavu gostiju. Široka primena, može se poslužiti i kao kućni dodatak i poklon prijatelju takođe.Karakteristike : visokokvalitetni nerđajući čelik sa procesom poliranja ogledala, siguran i higijenski i izdržljiv. Jedinstveni držač u obliku labuda, elegantan i elegantan, odličan dekor za vašu kuhinju i trpezarijski sto. Takođe bi mogao biti dobar izbor za zabavu gostiju ili poklon vašoj porodici i prijatelju. Pametno dizajniran, koristi se za držanje voćnih viljuški, desertnih kašika i drugog pribora za jelo, veoma praktičan i moderan. Široka primjena : reklamne promocije, Poslovni pokloni, praznici, domaćinstvo, rođendan, vjenčanje, sajmovi, ceremonija otvaranja. Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novmaterijal : Nerđajući Čelikboja : Silverpriliranje procesa : ogledalo polirano specifikacije : u obliku srca, u obliku krila (opciono)područje primjene : reklamna promocija, Poslovni pokloni, praznici, domaćinstvo, rođendan, vjenčanje, sajam, ceremonija otvaranja. 150 x 55 x 86mm / 5.39 Inchpackage težina : cca. 230g~242gpackage uključen : 1 x držač kašike napomena : 1. Kako različiti računari različito prikazuju boje, boja stvarne stavke može se malo razlikovati od gore navedenih slika.

Condition:
100%Brand New
Material:
Stainless Steel
Color:
Silver
Polishing Process:
Mirror polished
Specifications:
Heart-shaped, Wing-shaped (optional)
Application scope:
Advertising promotion, business gifts, holidays, housewarming, birthday, wedding, fair, opening ceremony.
Size:
approx. 150 x 55 x 86mm / 5.91 x 2.17 x 3.39inch
Package Weight:
approx. 230g~242g
Package Included:
1 x Spoon Holder :
Note:
 
1. As different computers display colors differently, the color of the actual item may vary slightly from the above images. :
2. Please allow 1-3CM differs due to manual measurement. :

Izbor kupca..