• Newbie
Banana tikvice za alkohol džepna boca vina od nerđajućeg čelika 5Oz prijenosni voće u obliku viskija alkohol Alkohol džepna bočica sa lijevak
zoom_in

Banana tikvice za alkohol džepna boca vina od nerđajućeg čelika 5Oz prijenosni voće u obliku

KM 1.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Bananske Tikvice Za Alkoholna Pića Od Visokokvalitetnog Materijala Od Nerđajućeg Čelika, Otporne Na Rđu, Pouzdane, Čvrste I Izdržljive Džepna Boca Za Vino Dobar Efekat Zaptivanja, Savršena Za Skladištenje Likera, Viskija, Nekiseline Tečnosti I Tako Dalje. Bananske Tikvice Za Alkoholna Pića Male Veličine, Lagane I Prenosive Za Nošenje, Pogodne Za Kampovanje, Piknik, Ribolov Itd. Whisky Hip Boca Izuzetna Izrada I Moderan Dizajn, Savršen Poklon Za Ljubitelje Viskija. Dolazi Sa Levkom, Jednostavan Za Sipanje Tečnosti I Pogodan Za Upotrebu. Napravljen od visokokvalitetnog materijala od nerđajućeg čelika, otporan na rđu, pouzdan, čvrst i izdržljiv2. Dobar efekat zaptivanja, savršen za skladištenje tečnosti, viskija, ne-kiselinske tečnosti i tako dalje3. Male veličine, lagan i prenosiv za nošenje, pogodan za kampovanje, piknik, pecanje etc4. Izuzetna izrada i moderan dizajn, savršen poklon za ljubitelje viskija5. Dolazi sa levkom, jednostavan za sipanje tečnosti i pogodan za upotrebuspec : karakteristike : napravljen od visokokvalitetnog materijala od nerđajućeg čelika, otporan na rđu, pouzdan, čvrst i izdržljiv.Dobar efekat zaptivanja, savršen za skladištenje tečnosti, viskija, ne-kiselinske tečnosti i tako dalje.Male veličine, lagan i prenosiv za nošenje, pogodan za kampovanje, piknik, ribolov itd.Izuzetna izrada i moderan dizajn, savršen poklon za ljubitelje viskija.Dolazi sa levkom, jednostavan za sipanje tečnosti i pogodan za upotrebu.Cool dizajn učiniće Vas najhladnijom osobom u baru, zabavi i muzičkom festivalu.Ova bočica može sadržati 5 unci vašeg omiljenog pića, samo ga stavite u džep, veoma povoljno.Specifikacija : Stanje : 100% potpuno Novomaterijal : telo od nerđajućeg čelika + Bakarni poklopac kapacitet : 5 veličina : cca. 141g / 5ozpackage list : 1 * Pocket Whiskey Bottle1 * Funnel Note : 1. Molimo dozvolite grešku od 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard.

Condition:
100% Brand New
Material:
Stainless Steel Body + Copper Lid
Capacity:
5oz
Size:
Approx. 16*7.9*3.4 cm / 6.3*3.1*1.3 in
Weight:
Approx. 141g / 5oz
Package list:
1 * Pocket Whiskey Bottle:
1 * Funnel:
Note:
1. Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..