• Newbie
whisky decantador Dragon Shape Whisky Decanter, liquor wine Decanters Whisky Carafe, za whisky Rum Wine Spirits Liquor, Najbolji pokloni za oca &muž Liquor Decanters
zoom_in

whisky decantador Dragon Shape Whisky Decanter, liquor wine Decanters Whisky Carafe, za whisky

KM 3.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

DRAGON dizajn : jasna boja, komplikovane procedure i odgovarajući sastojci, predivan radian dragon body dizajn Lijepo zakrivljeni zmajev greben, kristalno čist. Čep sa zlatnom bravom, bez curenja. Materijal : Materijal dekantera za vino izrađen je od visokog borosilikatnog stakla. Zadržite bogatu aromu i ukus vašeg vina : ovaj dekanter za vino ima hermetičku zaptivku za održavanje ukusa i svežine vašeg pića. Primjenjivo u svim slučajevima : stakleni zmaj dizajn dekanter idealno za vino,viski,votku,rakiju, rum tekilu i još mnogo toga. Ovaj stakleni dekanter je najbolji poklon za oca ili prijatelja za Božić i praznike. Savršen Poklon Za Svakog Entuzijasta Viskija Ili Viskija Ili Kao Božićni Poklon Za Tu Posebnu Osobu. Elegantni Stakleni Proizvodi,Dodajte Malo Elegancije Svom Kućnom Baru.Karakteristika : moda : njegov oblik je kreativan. Pogodan je za hotele/barove/ restorane sa zvjezdicama i pogodniji je za dvije osobe. Lijep izgled : ne samo praktično, već i umjetničko djelo, pogodno za ured, uređenje doma,poklone itd. To nije samo boca vina, to je umjetnički dizajn, blistavo prisustvo u vinskom ormariću. Nakon punjenja vina, ono je trodimenzionalno i realno, puno misterije,trodimenzionalnog oblika, reflektirajućih detalja, kristalno jasno i puno teksture, dizajn debelog dna. Mirno stoji na radnoj površini. Lijep izgled, ne samo praktičan, već i umjetničko djelo, pogodno za ured,uređenje doma,poklone itd. Jednostavan za upotrebu i čišćenje.Specifikacija : Materijal : staklo kapacitet : 1000mlusa : dekoracija pjenušavog vina itd. Scena upotrebe : porodični hotel restoran paket uključuje : 1 x dekanter viskija koji vam pružamo visokokvalitetnim proizvodima je ono što radimo, a vaše puno zadovoljstvo i sreća su nam od najveće važnosti!.

Material:
glass
Capacity:
1000ml
Uses:
sparkling wine decoration,etc.
Use scene:
Family hotel restaurant
The package includes:
1 x whisky decanter:
Providing you with high-quality products is what we do, & your full satisfaction & happiness are of utmost importance to us! :

Izbor kupca..