• Newbie
Simwa Whiskey naočare za šampanjac Whiskey Glass 4 oz veoma pogodno za restorane, barove, zabave i čaše za votku prozirna čaša za piće-čaša za viski čaša za piće čaša za vino
zoom_in

Simwa Whiskey naočare za šampanjac Whiskey Glass 4 oz veoma pogodno za restorane, barove, zabave i čaše

KM 1.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Idealne su za posluživanje za ležernu zabavu i dovoljno su izdržljive za svakodnevnu upotrebuPodmetač od punog drveta sprečava prolivanje vode po stolu tokom upotrebe i lako se čisti.Zadivljujući visok kvalitet daje im maksimalnu jasnoću i osvetljenost, pruža odličnu jasnoću, veoma je pogodan za burbon i Škotski viski.Može da drži kocke leda, jednostavne i elegantne, impresionirajte svoje goste sa ovim sjajnim naočarima za viski, blistaju pod svetlom , garantovano će svako piće izgledati odlično, to je odličan dodatak na vašem stolu!.Najbolji poklon : dobar su dodatak domu, baru, rođendanu, penziji, restoranu, momačkoj večeri, prazniku, vjenčanju itd. Odličan je poklon za ljubitelje viskija, a veoma je pogodan i za vaše prijatelje, rođendan, Dan očeva i Božić!. Dodajte dašak elegancije svojoj kolekciji barware-a, postavci stola ili zabavi.Boja : Smeđa težina : 200 grama Naziv proizvoda : čaša viskija Materijal proizvoda : staklo + šuma specifikacija : 120ml / 4primjenljiva mjesta : porodica, bar, rođendan, restoran, momačko veče, odmor, vjenčanje, itd.Oni dolaze u i da su sjajni za večeru, stranke, vjenčanje poklone, mladenci poklone, korporativnih poklona, Dan očeva poklone, rođendane poklone, hvala poklone, i hostesa poklone.

120ml / 4oz:
Applicable places:
family, bar, birthday, restaurant, bachelor party, holiday, wedding, etc.
They come in an and are terrific for Dinner, Parties, Wedding Gifts, Newlywed Gifts, Corporate Gifts, Father’s Day Gifts, Birthdays Gifts, Thank You Gifts, and Hostess Gifts. :

Izbor kupca..