• Newbie
Čamac za umak 300ml kuhinjska staklena boca soja ulje u spreju za bočicu sa raspršivačem za sos začinski sos može tegliti čamac sa sosom
zoom_in

Čamac za umak 300ml kuhinjska staklena boca soja ulje u spreju za bočicu sa raspršivačem za sos začinski sos može

KM 1.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ovu posudu za sos možete koristiti za bilo koju vrstu sosa, preliva za salatu, sosa i čorbe Visokokvalitetni materijali : ekološki prihvatljivi nerđajući čelik i staklo za hranu, kako bi se osiguralo da održava svoj prelepi sjaj dugi niz godina. Moderan i elegantan stil čini vaš obrok ugodnijim i smanjuje mrlje koje kapaju po stolu. Jednostavan za rukovanje, ergonomski dizajn, otvaranje i zatvaranje jednom rukom, bez napora. Prozirno dno flaše i usta flaše bez olova, kvantificirajte kontrolu ulja, na prvi pogled, kako biste osigurali porodicu i svoje zdravlje. Odličan je za svakodnevne obroke, praznične obroke, zabave, čak i zabavu na otvorenom i kao poklone za domaćice.Naziv proizvoda : vidljiva uljna boca Materijal proizvoda : Nerđajući čelik, staklene karakteristike : ekološki materijal, izdržljiv, jednostavan za čišćenjekarakteristike : posuda za sos, flaša ulja, flaša za začin, začinske kante Specifikacija : 300m mjesta za primjenu : hotel, restoran, kuhinja, barprompt : 1. Molimo provjerite veličinu i boju prije kupovine. Ne uključuje druge predmete osim čamaca za umake prikazane na fotografiji proizvoda. Imajte na umu da zbog različitih monitora može doći do blage hromatske aberacije, molimo vas da shvatite. Zbog ručnog mjerenja, dozvolite malu grešku, molimo vas da prevladate u naturi, hvala. Ako pronađete bilo kakve probleme s našim proizvodima, slobodno nas kontaktirajte putem e-pošte i problem ćemo riješiti u najkraćem mogućem roku. Pozdravite svoje dijeljenje i povratne informacije kako bismo vam mogli pružiti bolje proizvode i usluge.➤ Općenito, logistika će se obično otpremiti u roku od 1-3 dana, a predviđeno vrijeme dolaska je 9-15 dana.

300ml:
Applicable places:
hotel, restaurant, kitchen, bar
prompt:
1. Please check the size and color before purchasing.:
2. Does not include items other than Gravy Boats shown in the product photo.:
3. Please note that due to the different monitors, slight chromatic aberration may occur, please understand.:
4. Due to manual measurement, please allow a slight error, please prevail in kind, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us by email and we will resolve the problem as soon as possible.:
6. Welcome your sharing and feedback so that we can provide you with better products and services.:
➤ In general, logistics will usually be shipped within 1-3 days, and the estimated arrival time is 9-15 days. :

Izbor kupca..