• Newbie
Lonac za hranu, 7.1 u 304 lonac za mlijeko sa drvenom ručkom od nehrđajućeg čelika, dvostrani Olecranon diversion Port lonac, pogodan za kuhinju, restoran
zoom_in

Lonac za hranu, 7.1 u 304 lonac za mlijeko sa drvenom ručkom od nehrđajućeg čelika, dvostrani Olecranon

KM 21.35

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Materijal visokog kvaliteta : lonac za mleko je napravljen od visokokvalitetnog nerđajućeg čelika 304, koji je izdržljiv i ne deformiše se nakon dugotrajne upotrebe Dizajn ručke : lonac za hranu ima drvenu dršku, koja je toplotno izolovana i udobna za držanje , sigurna i pouzdana, i možete je koristiti sa samopouzdanjem. Brzo odvođenje toplote : tiganj je dizajniran sa kovanim čekićem za brzo odvođenje toplote, omogućavajući brzo kuvanje hrane, što ga čini savršenim alatom za kuvanje. Jednostavan za upotrebu : lonac za mleko od nerđajućeg čelika je dizajniran sa dvostranim orlovim izlivom, koji je pogodan za točenje supe i pogodan je za kućne kuhinje. Dokaz za prosipanje : posuda za hranu od nerđajućeg čelika je dizajnirana sa dubokom tavom, koja može efikasno da prolije hranu, čineći kuvanje sigurnijim i veoma praktičnim. Specifikacija : Vrsta Artikla : Lonac Za Hranu Materijal : 304 Nerđajući Čelik + Težina : Cca.2 prečnik usta ozpota : cca.1 neprimjenjivo posuđe : štednjak, štednjak, električni keramički paket za štednjak lista : 1 x Pot1 x Lidnota : 1. Dozvolite 0?Greška od 1 inča usled ručnog merenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana na fotografijama može se malo razlikovati od stvarnog objekta. Molimo uzmite pravi kao standard. Nije pogodno za upotrebu u pećnicama i mikrotalasnim pećnicama.

Item Type:
Food Pot
Material:
304 Stainless Steel +
Weight:
Approx. 1083g / 38.2oz
Pot Mouth Diameter:
Approx. 18cm / 7.1in
Applicable Cookware:
stove, cooker, electric ceramic stove
Package List:
1 x Pot :
1 x Lid :
1. Please allow 0?1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.3. Not suitable for use in ovens and microwave ovens. :

Izbor kupca..