• Newbie
Wionc Kineski stil čaj za čaj ljubičaste gline filter teapots ljepota čajnik sirovine ručno izrađene čaj 280ml
zoom_in

Wionc Kineski stil čaj za čaj ljubičaste gline filter teapots ljepota čajnik sirovine ručno izrađene

KM 1.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Tijelo lonca ručno je isklesan s cvijetom šljive u zlatnom dijelu originalne rude Poklopac je dizajniran tako da bude nepropusan. Oblik ljubičaste lonce gline je elegantan i čudan. Oblik ovog lonaca je glatka, ručka, izljev i tijelo su u jednom potezu. Dobar je lonac za sakupljanje i igranje. Blato je elegantno u boji, a što se duže koristi, što je vlažano tijelo lončasto, a više blagi i mirisni čajna supa bit će. Potreban vam je takav ljubičasti lonac od gline da odgovara vašem dobrom čaju. Protok vode je gladak, veliki promjer je praktičniji, a čaj je prikladniji. Kao poklon roditeljima, starcima, nastavnicima itd. Svi su vrlo odsutni. Tijelo lonca ručno je isklesan s cvijetom šljive u zlatnom dijelu originalne rude. Poklopac je dizajniran tako da bude nepropusan. Oblik ljubičaste lonce gline je elegantan i čudan. Oblik ovog lonaca je glatka, ručka, izljev i tijelo su u jednom potezu. Dobar je lonac za sakupljanje i igranje. Blato je elegantno u boji, a što se duže koristi, što je vlažano tijelo lončasto, a više blagi i mirisni čajna supa bit će. Potreban vam je takav ljubičasti lonac od gline da odgovara vašem dobrom čaju. Protok vode je gladak, veliki promjer je praktičniji, a čaj je prikladniji. Kao poklon roditeljima, starcima, nastavnicima itd. Svi su vrlo odsutni. Značajke : tijelo lonca ručno je isklesan sa cvijetom šljive u zlatnom dijelu originalne rude. Poklopac je dizajniran tako da bude nepropusan. Oblik ljubičaste glinene posude je elegantan i čudan. Oblik ovog lonaca je glatka, ručka, izljev i tijelo su u jednom potezu. Dobar je lonac za sakupljanje i reprodukciju. Blato je elegantno u boji, a što će se duže koristiti, što će se vlast biti tijelo lonca, a više blagi i mirisni čvorovi će biti potrebna čajna supa lonac od gline da odgovara vašem dobrom čaju. Protok vode je gladak, veliki prečnik je praktičniji, a čaj je prikladniji. Poklon roditeljima, starcima, učiteljima itd., Vrlo su vrlo odsutni.specifikacija : TIP : TEAPOTSTYLE : CINSKI STREM Purple Sandcraft : Manu Ssize : ukupni prečnik : 12.4cm Milliliteri : 290cm ± 10cc Outlet : 7 rupa ploča od šljive uključene su : 1 uvršten na gore navedeni sadržaj paketa, a drugi proizvodi nisu uključeni. Zbog efekata osvjetljenja, svjetlinu zaslona, ​​ručno mjerenje i druge razloge, boje i veličine između fotografije i stvarne stavke mogu biti malo drugačiji.

Type:
Teapot
Style:
Chinese style
Material:
raw ore purple sand
Craft:
Manual
Size:
Total diameter
Milliliters:
290cc±10cc
Outlet:
7 holes of plum blossom
Package Included:
1 teapot:
Only the above package content is included, other products are not included.:
notes:
Dear buyer, due to lighting effects, display brightness, manual measurement and other reasons, the color and size between the photo and the actual item may be slightly different. Sincerely hope you can understand! Thank you!:
The works are profound in connotation, elegant and generous, exquisite workmanship, and complete models. They are deeply loved :

Izbor kupca..