• Newbie
FDIT 550ml od nehrđajućeg čelika Moskva Mule Šolice Mirror Polirano sjajno bakrene čašica Koktel Veliki kapacitet pivo kafe mlečna čaša za ružino zlato
zoom_in

FDIT 550ml od nehrđajućeg čelika Moskva Mule Šolice Mirror Polirano sjajno bakrene čašica Koktel Veliki

KM 37.15

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Veliki kapacitet za piće i led bez brige o izlijevanju, savršenim za druženje, obiteljske večere, bankete, vinski bar, kavana, mliječni čaj prihvaća novu poboljšanu allinging trohanje, a pogodan je za široku ruku, izradu Lako se shvata Napravljen od nehrđajućeg čelika i pozvan je čistim bakrama, lakšim i manje sklonim hrđu zbog oksidacije. Naše krigle su najbolji kontejneri za pivo i koktele, a mogu zadržati vaše pivo i koktel hladnoću najmanje 2 sata. Zrcalna polirana bakrena krigla, naše krigle su svijetle kao ogledala i lako se čiste. Veliki kapacitet za piće i led bez brige o izlijevanju, savršenim za druženje, obiteljske večere, bankete, vinski bar, kavana, mliječni čaj prihvaća novu poboljšanu allinging trohanje, a pogodan je za široku ruku, izradu Lako se shvata. Napravljen od nehrđajućeg čelika i pozvan je čistim bakrama, lakšim i manje sklonim hrđu zbog oksidacije. Naše krigle su najbolji kontejneri za pivo i koktele, a mogu zadržati vaše pivo i koktel hladnoću najmanje 2 sata. Zrcalna polirana bakrena krigla, naše krigle su svijetle kao ogledala i lako se čiste. Specifikacija : 100% Potpuno novi Arty Tip : Mule Šalice Materijal : Boja od nehrđajućeg čelika : ruža Zlatna Veličina : cca.9in Težina : Približno 100g / 7.1oz Popis paketa : 1 x MULE šalica Napomena : 1 . Molimo dopustite 12cm Greška zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Mule Mugs
Material:
Stainless Steel
Color:
Rose Gold
Size:
Approx.8.6x10cm/3.4x3.9in
Weight:
Approx.200g/7.1oz
Package List:
1 x Mule Mug :
Note:
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..