• Newbie
GSDNV plastična začina začina kutija začina začinu kutija za spaljivanje i paprika i paprika za odlaganje posude za bbq Kuhinjski alati
zoom_in

GSDNV plastična začina začina kutija začina začinu kutija za spaljivanje i paprika i paprika

KM 1.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

* Dizajniran posebno za kućnu kuhinju * Držač ima3 odvojene odjeljke / odjeljke za držanje 3items. * Svaki držač dolazi sa kašikom za praktičnu upotrebu. * Držite svoj omiljeni začin ili šećer svježi i bez mirisa i spriječite pepeo. * Može se koristiti za držanje raznih odoreva : sol, biber, šećer, ajinomoto et. * Dizajniran za kućnu kuhinju. * Držač ima3 odvojene odjeljke / odjeljci za držanje 3items * Svaki držač dolazi sa kašikom za praktičnu upotrebu. * Držite svoj omiljeni začin ili šećer i sprečavaju da se pepelj) i sprečavaju Držite razne podmice : sol, biber, šećer, ajinomoto itcroinespecifikacija : materijal : pp + pssize : kao što je prikazano : kao što je prikazano stakcik : 1 * Spice Jar Set "ako naiđete na bilo kakve probleme kada naiđete na bilo kakve probleme Primanje robe, molimo kontaktirajte nas na vrijeme i mi ćemo vam odgovoriti što je prije moguće! Želim vam sretan raspoloženje svaki dan! Svaka mala kutija dolazi s malom kašikom koja olakšava mjerenje u bilo kojem trenutku.

Material:
PP+PS
Size:
As shown
Weight:
355/520g
Color:
As shown
Package included:
1*Spice Jar Set
If you encounter any problems when receiving the goods, please contact us in time and we will reply to you as soon as possible! I wish you a happy mood every day!:
Each small box comes with a small spoon that makes it easier to measure at any time. :

Izbor kupca..