• Newbie
Yasez okrugla zdjela u obliku dvokrevetne ploce voćne voćne voćne biljne korpe tkani željezni žičani šuplji desktop Skladište elegantne piknik za sušenje ladice za sušenje hrane
zoom_in

Yasez okrugla zdjela u obliku dvokrevetne ploce voćne voćne voćne biljne korpe tkani željezni

KM 2.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ova ukrasna voćna korpa savršena je za jelo hrane i održava svježe Višenamjenska korpa, savršena za voće, povrće, hljeb, posluživanje hrane, skladištenje ili prikaz bilo koje hrane. Dizajn mrežice za prozračivanje, držite hranu svježom, gusto-tkana šuplja koša izgleda jednostavna, ali elegantna. Prijenosna košarica za piknik savršena je za vaše potrebe, čvrst je i odlična skladište za izletišta za izletišta. Značajke : voćna biljna korpa, šuplje ploče za pohranu, tkani piknik, posuda za hranu, posuđe za hranu, spremište hrane Dustpan. Ova ukrasna voćna korpa savršena je za jelo hrane i održava svježe. Višenamjenska korpa, savršena za voće, povrće, hljeb, posluživanje hrane, skladištenje ili prikaz bilo koje hrane. Dizajn mrežice za prozračivanje, držite hranu svježom, gusto-tkana šuplja koša izgleda jednostavna, ali elegantna. Prijenosna košarica za piknik savršena je za vaše potrebe, čvrst je i odlična skladište za izletišta za izletišta. Značajke : voćna biljna korpa, šuplje ploče za pohranu, tkani piknik, posuda za hranu, posuđe za hranu, spremište hrane Dustpan. Ovako ukrasna voća savršena je za prehranu hrane i održava svježu korpu, savršenu za voće, povrće, hljeb, posluživanje hrane, skladištu ili prikaz bilo koje hrane na mrežice, držite svoju hranu svježu, izgled guste-tkane šuplje košarice Jednostavna, ali elegantna košarica za piknik savršena je za vaše potrebe, to je čvrsta i odlična skladište hrane za piknike. Košarica za voćnu biljnu ploču, šuplje ploča za pohranu, posuđe za hranu, skladištenje hrane za hranu : VRSTE : voće Košarice za povrće : Željezne komplikacije : Početna Kuhinja Sprereno : App.81innote : Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Hvala! Molimo vas da dozvolite 1-3cm mjerno odstupanje zbog ručnog mjerenja. Spakovanje uključuje : 1 x košaricu za piknik, izrađen od plastike, jakih i izdržljivih.

Type:
Fruit Vegetable Basket
Material:
Iron
Applications:
Home Kitchen Storage
Dimension:
app.21.5x30cm/8.46x11.81in
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
Package Includes:
1 x Picnic basket:
Premium material, made of plastics, strong and durable. :

Izbor kupca..