• Newbie
Lizealucky 4pcs Silikonski podesivi fleksibilni nosač čašica, vinski staklo fiksni nosač, fleksibilno zaštitnik perilice posuđa, perilica posuđa za kućnu baru
zoom_in

Lizealucky 4pcs Silikonski podesivi fleksibilni nosač čašica, vinski staklo fiksni nosač, fleksibilno zaštitnik

KM 37.25

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Jednostavan za upotrebu, šuplja baza klizi nad stubom perilice posuđa, a krajnje stezaljke za kopče u stabljiku vinskog stakla Fleksibilni nosač za pričvršćivanje silikona može stabilizirati čam za vrijeme ciklusa pranja, što je pogodno za bilo koju vrstu perilice posuđa.It može se koristiti za popravljanje crvenog vinskog stakla i prilagoditi čašu na vrh ili dno perilice posuđa kako bi se izbjeglo lomljenje. Držač za pričvršćivanje vina izrađen je od visokokvalitetnog silikonskog materijala, koji je fleksibilan i izdržljiv za upotrebu, a može podesiti krivulju. Ne sadrži BPA, koji je siguran, male veličine, svjetlost u težini, dugotrajnom uporabi i može se koristiti u perilicama posuđa. Specifikacija : Tip predmeta : Holderi za goblet : Silikonska težina : cca.6ozproduktna kategorija; Površina predmeta za domaćinstvo Product : cca.5inpackage Lista : 4 x Vinski staklo Fiksni nosač Napomena : 1. Molimo vas da dozvolite grešku 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Item Type:
Goblet Holder
Material:
Silicone
Weight:
Approx. 46g / 1.6oz
Product Category; Household Items:
Product Size:
Approx. 17x1.3x1.3cm / 6.7x0.5x0.5in
Package List:
4 x Wine Glass Fixed Bracket
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupca..