• Newbie
Držač kafići za kafu, rotirajuća kafa 360 stupnjeva, kava podlozi za skladištenje, kapsule stalak za skladištenje za Dolce / Espresso / Cafitaly
zoom_in

Držač kafići za kafu, rotirajuća kafa 360 stupnjeva, kava podlozi za skladištenje, kapsule stalak za

KM 17.99

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

♛ Izdržljiv materijal】 Ovaj stalak za skladištenje izrađen je od visokokvalitetnog željezne žice, kromirane, glatke, nepropusne, čvrste i izdržljivosti Ova visokokvalitetna rotirajuća kafe pod držač za kafu je obavezan uređaj za bilo koji konektor za kafu. ♛ 【Rotiranje】 Spiralni dizajn, dno se može okretati 360 °, nosač neće zauzeti mnogo prostora. Ova rotirajuća polica za rotiranje drži vaše kafe mahune organizirane i lako dostupne. ♛ 【HOLD 40 kapsule kafe】 Ovaj stalak za pohranu može držati 40 kapsula za kafu, što može zadovoljiti vaše dnevne potrebe. Ovaj stalak za kafu može pohraniti kapsule za kavu, štedeći dragocjeno vrijeme za vas za varanje omiljenih pića. ♛ 【Kafa Pod Skladišni nosač】 Stavite sve kapsule kafe na jedno mjesto za vas da napravite pića za kafu. Kad uzmete kaputu kafu, ostalo će se automatski pasti. Ne morate ga ponovo organizovati. ♛ 【Široko korištenje】 Ovaj stalak za skladištenje pogodan je za skladištenje kutija za kavu u kućama, uredima, restoranima ili komercijalnim salonima. ♛ Izdržljiv materijal】 Ovaj stalak za skladištenje izrađen je od visokokvalitetnog željezne žice, kromirane, glatke, nepropusne, čvrste i izdržljivosti. Ova visokokvalitetna rotirajuća kafe pod držač za kafu je obavezan uređaj za bilo koji konektor za kafu. ♛ 【Rotiranje】 Spiralni dizajn, dno se može okretati 360 °, nosač neće zauzeti mnogo prostora. Ova rotirajuća polica za rotiranje drži vaše kafe mahune organizirane i lako dostupne. ♛ 【HOLD 40 kapsule kafe】 Ovaj stalak za pohranu može držati 40 kapsula za kafu, što može zadovoljiti vaše dnevne potrebe. Ovaj stalak za kafu može pohraniti kapsule za kavu, štedeći dragocjeno vrijeme za vas za varanje omiljenih pića. ♛ 【Kafa Pod Skladišni nosač】 Stavite sve kapsule kafe na jedno mjesto za vas da napravite pića za kafu. Kad uzmete kaputu kafu, ostalo će se automatski pasti. Ne morate ga ponovo organizovati. ♛ 【Široko korištenje】 Ovaj stalak za skladištenje pogodan je za skladištenje kutija za kavu u kućama, uredima, restoranima ili komercijalnim salonima. Ovaj stalak za kafu može pohraniti kapsule za kavu, štedeći dragocjeno vrijeme za vas za varanje omiljenih pića. Pogodan je za skladištenje kutija za kafu u domovima, uredima, restoranima ili komercijalnim salonima.

Item Type:
Coffee Capsule Holder
Material:
Iron Wire
Color:
Gold
Weight:
Approx. 1018g / 35.9oz
Application:
Suitable for home and office
Package List:
1 x Coffee Capsule Holder
Note:
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Izbor kupca..