• Newbie
Vantaso kupatilo ručnici za ručnike od 2 uskršnja zeko crpavo cvijeće jaja meka i upijajuća ručica za umivaonik Kuhinjski ručnik za kupaonicu Hotel Gym SpA
zoom_in

Vantaso kupatilo ručnici za ručnike od 2 uskršnja zeko crpavo cvijeće jaja meka i upijajuća ručica za umivaonik

KM 10.49

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【2 kom set za ručnike】 : 30 "LX15" W odvija se Mekani i lepršavi materijalni pervisi omogućavaju uživanje u čišćenju bez problema bez ikakvih nelagode za vašu kožu, kao i za svakodnevnu upotrebu, ručnik za lice, ručnik za ruke, ručnike za kuhinje, ručnici za suđe, ručnike, ručnici, ručnici, ručnici, ručnici, ručnici itd . 【Visoka kvaliteta】 : vantaso ručnik za kupaonice izrađen je od 80% poliestera + 20% pamučne vlakne. Meka i prilagođena koži. Napravljen je s netoksičnim bojama u vodi, sigurni su za vas i vašu porodicu. 【Brzi upijajući i suvi】 Ručnici za ruke kupke su velikodušno veličine, imaju izvanrednu apsorpciju i brzo suši se. Tkanina se glatko klizi nad vašim tijelom koji se vrti vlagom. Mašinu se isprane bez branje, piling ili gubitak žive ispod vode niske temperature i ekstra brzo sušenje. 【Višenamjena】 : Ova vrsta mekog ručnika za ruke je odlična za uklapanje u bilo koje prilike poput kupatila, bazena, kuće, kuhinje, kupaonice, hotela, teretane, plivanja i spa. Koji je više, sa posebnim dizajnom uzorka, a ovaj ručnici mogu Budite jedinstveni ukrasi za svoje kupatilo, kuhinju, hotele itd. 【Great pokloni】 : mekani i lepršavi materijal Uskršnji zeko mrkva cvijeće jaja je lagana, prozračna, znojan i osvježavajući. Ne blede, nema baršuna, meke i prilagođene kože i lako za nošenje. Predstavlja personalizirani poklon za vaš životni partner, vjenčanje, godišnjicu, Božić, Dan zaljubljenih ili čak studentski poklon. Ručnici za ručnike Vantaso High Rick Brzi ručnici za sušenje debelih ručnika za tuširanje Specifikacija : 80% poliester + 20% pamučni fiber Dizajn : Jednostruki ručnici za ručnike (oko) : 30 "H x 15" Pročni broj n.5oz Pakovanje : 2 kom / pakovanje : flaffna mekoća i brzi apsorpcije snažni ivice kako bi se spriječilo da se odmotaju dovoljno meko da ne iritantno, ali čvrsto za pravno sredstvo za isparavanje ili suši za prosipanje ne može se besplatno uživati ​​u čišćenju bez ikakvih Rizik od oštećenja vaše kože, dobro kao ručnik za lice, ručnik ručnika, duks, ručnik za bebe, kuhinjska krpa i više istrošena : za najbolje rezultate, pranje zasebno za minimizirano plutajuće lin. I nemojte ga koristiti u toploj vodi. Usluga : Ako niste oduševljeni ovom mramornim ručnicima za kupanje, sa bilo kojeg razloga, samo da nam kažete i dat ćemo sve od sebe da vam damo najzadovoljnije rješenje sa 24 sata.

Material:
80% polyester + 20% cotton fiber
Design:
One-side printing Hand Towels
Size(about):
30h x 15w diameter N.W.
Package:
2 Pcs/Package
Features:
Fluffy softness and quick absorbency
Strong finished edges to prevent unraveling :
Soft enough to be non-irritating but firm enough for proper exfoliation :
Machine washable with minimal lint or shedding Dries quickly :
Enjoy hassle-free cleaning without any risk of damage to your skin, good as face towel, hand towel, sweatband, baby towel,kitchen cloth and more:
Worn:
For best results, wash separately at first use to minimized floating lint. And Don't use it in hot water.
Service:
If you're not thrilled with this Marble Bath Hand Towels for any reason, Just feel free to tell us and we will do our best to give you the most satisfactory solution with 24 hours.

Izbor kupca..