• Newbie
Ugradni ili površinski LED ormar za ogledalo sa svjetlima, ormar za ogledalo u kupaonici,zidna ostava preko toaleta, Organizator za odlaganje kuhinje
zoom_in

Ugradni ili površinski LED ormar za ogledalo sa svjetlima, ormar za ogledalo u kupaonici,zidna

KM 3.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Elegantan dizajn ogledala-5mm HD ekološki prihvatljivo srebro ogledalo bez bakra sa prirodnim dizajnom mekog osvetljenja HD staklo je jasnije za visoku jasnoću slike. Dizajn bočnog izlaza (takođe se može namotati na leđa), a ne sa zadnje strane žice utičnice. Sigurnije je za žice da ne dodiruju predmete kabineta. Veliko skladište-ovaj zidni ormarić za ogledalo dolazi sa izdašnim skrivenim skladištem kako bi svi vaši predmeti za kupatilo bili organizovani. Skriveni dizajn ne samo da održava vaše kupatilo urednim, već i štiti vašu privatnost. Ovalni ormarić za ogledalo-koristeći srebrno ogledalo visoke definicije + okvir od punog drveta, dug radni vek; ogledalo i ormarić su spojeni u jedan, sa 4 sloja polica za odlaganje unutra, ukupna debljina je oko 13 cm, pogodna za odlaganje raznih toaletnih potrepština, kozmetike itd. Podesiva kontrola na dodir-ogledalo za kupatilo sa LED osvetljenjem sa potpunom kontrolom dodira. Temperatura boje se može slobodno prebacivati sa 3000k na 6000k topla bijela/prirodna/dnevna svjetlost, dugo pritisnite sredinu dugmeta da podesite intenzitet svjetlosti prema vašim potrebama. Servis nakon prodaje-ogledala su lomljivi predmeti, iako smo ih spakovali, teško ih je kontrolisati tokom transporta. Ako imate bilo kakvih problema sa ogledalom kada ga primite, slobodno nas kontaktirajte. Cijenimo vašu saradnju u ovom procesu. 4-slojni ormarić za lijekove može se poslužiti ne samo kao pomoćnik u skladištu već i kao ogledalo za šminkanje.Površina eliptičnog ogledala visoke definicije, veća površina objekta, može se koristiti kao ogledalo za celo telo razumna pregrada za skladištenje, organizujte kupatilo u dobrom redosledu core žica sa utikačem može se postaviti na vaš omiljeni zid kupatila za jednostavnu upotrebu. Ili možete odspojiti utikač da bi ogledalo bilo ožičeno. Da vam pružimo bolju pogodnost i korisničko iskustvo.Specifikacija : naziv : ormar za ogledalo u kupaonici materijal : drveni, visoke definicije od eksplozije veličina ogledala : 50*13 * 78cm / 19.7 inches Internal layers : 4 tier Voltage : 110v-240v važi za svaku zemlju svetlo : sa dizajnom svetlosne trake, može se zameniti ugao otvaranja i zatvaranja vrata : 180°3 svetla u boji se mogu zameniti : žuto svetlo, toplo belo svetlo, belo svetlo, 3000k-6000 K temperatura boje se može podesiti metoda instalacije : vješanjekoristiti prostor : kupatilo, spavaća soba, ulazakpaking lista : medicinski ormarić x1, instalacijski dodaci notice : prodajemo samo ormare za ogledala, izuzimajući druge.

Name:
bathroom mirror cabinet
Material:
wooden, high-definition explosion-proof mirror
size:
50*13*78cm / 19.7*5.1*30.7 inches:
Internal layers:
4 tier
Voltage:
110V-240V
Applies to every country:
LED light:
with light strip design, can be replaced
Door opening and closing angle:
180°
3 color lights can be switched:
yellow light, warm white light, white light, 3000K-6000K color temperature can be adjusted
Installation method:
wall hanging
Use space:
bathroom, bedroom, entrance
packing list:
Medicine cabinet x1, installation accessories:
Notice:
We only sell mirror cabinets, excluding others.:
The shape of the round frame must have traces of the interface, which is not a quality and defect problem, please be aware.:
Due to manual measurement, there will be an error of 2-3cm, please understand.:
If you have any questions about the product, please contact us and we will reply you in time. :

Izbor kupca..