• Newbie
YLYAJY kućna prostirka za kupatilo Coral Fleece tepih za apsorpciju vode Neklizajući umivaonik kada sa strane tuš kabine memorijska pena toaletna podloga
zoom_in

YLYAJY kućna prostirka za kupatilo Coral Fleece tepih za apsorpciju vode Neklizajući umivaonik kada

KM 2.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Protuklizna : kompaktna prostirka za kadu usvaja TPR dizajn protiv klizanja kako bi vaše vrijeme kupanja ili tuširanja bilo sigurno i minimiziralo rizik od klizanja ili pada djece i starijih osoba Modni dizajn : mali i prenosiv, ne zauzima previše prostora. Lako se čisti i održava : ima dobru upijajuću sposobnost, ručno pranje, mašinsko pranje, hemijsko čišćenje i sigurnost čišćenja prašine. Primjena : ima jak kapacitet upijanja vode i dobre performanse protiv klizanja. Može biti savršena prostirka za kupanje, a pogodna je i za tuš kabine, kuhinje, dnevne sobe, ispred umivaonika, unutrašnje i vanjske, itd. Dobar ukras : moderan i dizajn je takođe dobar ukras za vaš dom. Protuklizna : kompaktna prostirka za kadu usvaja TPR dizajn protiv klizanja kako bi vaše vrijeme kupanja ili tuširanja bilo sigurno i minimiziralo rizik od klizanja ili pada djece i starijih osoba.Modni dizajn : mali i prenosiv, ne zauzima previše prostora.Lako se čisti i održava : ima dobru upijajuću sposobnost, ručno pranje, mašinsko pranje, hemijsko čišćenje i sigurnost čišćenja prašine.Primjena : ima jak kapacitet upijanja vode i dobre performanse protiv klizanja. Može biti savršena prostirka za kupanje, a pogodna je i za tuš kabine, kuhinje, dnevne sobe, ispred umivaonika, unutrašnje i vanjske, itd.Dobar ukras : moderan i dizajn je takođe dobar ukras za vaš dom.Specifikacija : Veličina : 40*60cmmaterijal : fiber Package uključuje : 1*prostirku za kupanje ako imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata i dati vam zadovoljavajući odgovor.Veličina se zasniva na stvarnim mjerenjima. Možemo uvećati slike samo da bolje prikažemo detalje.

Size:
40*60cm
Material:
fiber
Package Include:
1*Bath Mat :
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
The size is based on the actual measurements. We may enlarge the pictures just to display details better. :

Izbor kupca..