• Newbie
Toaletni nosač, stabilna struktura Jednostavna i elegantna površinska zidna montirana na telefonske police za kupatilo od nehrđajućeg čelika za mobitel
zoom_in

Toaletni nosač, stabilna struktura Jednostavna i elegantna površinska zidna montirana na telefonske

KM 26.75

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Zidna ugradnja, sa fiksnim vijcima, jednostavan za ugradnju, stabilna struktura, lijepa i praktična Savršeno pogodan za kupatila, toalete, kuhinje, tuševe, rvs, spavaće sobe, spavaonice itd. Višenamjenski, pogodan za postavljanje malih predmeta kao što su mobilni telefoni, čaše, šalice kafe, četkice za kafu, itd. Odaberite visokokvalitetni Materijali od nehrđajućeg čelika i zgušnjavati kako bi se osigurala izdržljivost i pouzdanost. Polica je uglađena glatko, a dizajn ivica je zakrivljen prema gore kako bi se spriječio da se telefon / predmet odbaci. Odaberite visokokvalitetni materijali od nehrđajućeg čelika i zadebljajte se kako biste osigurali izdržljivost i pouzdanost. Multifunkcionalna, pogodna za postavljanje malih predmeta kao što su mobilni telefoni, naočale, vlažne maramice, novčanike, šalice kafe, četkice za zube itd. Savršeno pogodan za kućne kupatilice, toalete, kuhinje, tuševe, rvs, spavaće sobe, spavaonice itd. Polica se glatko polira, a dizajn ivica je zakrivljen prema gore kako bi se spriječio da telefon / predmet odbije. Zidna ugradnja, sa fiksnim vijcima, jednostavan za instaliranje, stabilna struktura, prekrasna i praktična. Specifikacija : TIP : TIPA : TELEFON TOBOLERMaterial : nehrđajući čelik : cca.6ozproduct Veličina : cca.5 IN Popis paketa : 1 x Držač telefona1 x Kitote vijaka : 1. Molimo vas da dozvolite grešku 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Item Type:
Phone Holder
Material:
Stainless Steel
Weight:
Approx. 244g / 8.6oz
Product Size:
Approx. 185x90mm / 7.3x3.5in
Package List:
1 x Phone Holder:
1 x Screw Kit:
Note:
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..