• Newbie
GSDNV 30cm Tuš košarica RustOportnu čvrstu bakrenu polica sa sapunicama sapunica sa sjedištem Spremište zidna montaža Kupatilo Viseći organizator
zoom_in

GSDNV 30cm Tuš košarica RustOportnu čvrstu bakrenu polica sa sapunicama sapunica sa sjedištem Spremište

KM 0.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

* Premium čvrsti bakar, sa višestrukim poliranim finišom, učinkovito se opire svakodnevnim ogrebotinama, korozijom i tarmiranju * Pogodno za čuvanje šampona, sapuna, kozmetike i drugih predmeta za kupanje pri ruci u ovoj košarici za tuširanje. * Pravokutnik i antikni dizajn, montažni zid, ušteda prostora i čineći da vaša kupaonica izgleda više uredno!. * Šuplji dizajn košara, dobro prozračen i učinkovito sprečava širenje bakterija. * Kompletni dijelovi i sve instalacijske armature su uključeni, jednostavan za instalaciju. * Premium čvrsti bakar, sa višestrukim poliranim finišom, učinkovito se opire svakodnevnim ogrebotinama, korozijom i tarmiranju. * Pogodno za čuvanje šampona, sapuna, kozmetike i drugih predmeta za kupanje pri ruci u ovoj košarici za tuširanje. * Pravokutnik i antikni dizajn, montažni zid, ušteda prostora i čineći da vaša kupaonica izgleda više uredno!. * Šuplji dizajn košara, dobro prozračen i učinkovito sprečava širenje bakterija. * Kompletni dijelovi i sve instalacijske armature su uključeni, jednostavan za instalaciju. * Premium čvrsti bakar, sa višestrukim poliranim finišom, učinkovito se opire svakodnevnim ogrebotinama, korozijom i tarnim. * Pogodno za čuvanje šampona, sapuna, kozmetike i ostalih predmeta za kupanje pri ruci u ovoj tuš košaricu. I tvoje kupatilo izgleda više uredno! * Šuplji koš košari, dobro prozračen i učinkovito sprečava da se bakterijsko širenje. * Kompletni dijelovi i sve instalacijske armature su uključeni, jednostavan za instalaciju. Stanje : 100% Newmaterial : Copperfinish : Antiquezish : cca. 30 * 13 * 7,5cm / 11,81 * 5,11 * 2,95inchpackaža težina : cca. 653 Gpackage sa uključenim : 1 * Košarnica za tuširanje : 1. Dozvolite 1-2 cm grešku zbog ručnog mjerenja i provjerite da ne smetate prije naručivanja. Shvatite da boje mogu postojati kromatska aberacija kao različita postavljanja slika. Molimo kontaktirajte nas na vrijeme ako naiđete na bilo kakve probleme kada primite robu, odgovorit ćemo vam što je prije moguće! Želim vam dobro raspoloženje svaki dan! Razumno skladištenje, pozdravite se za neusmjeravanje lako za pečenje temperature, glatko, bez bujke i ne blede.

Condition:
100% Brand New
Material:
Copper
Finish:
Antique
Size:
Approx. 30 * 13 * 7.5cm / 11.81 * 5.11 * 2.95inch
Package Weight:
Approx. 653g
Package Included:
1 * Shower Basket:
Note:
1. Please allow 1-2 cm error due to manual measurement and make sure you do not mind before ordering.:
2. Please understand that colors may exist chromatic aberration as the different placement of pictures.:
Please contact us in time if you encounter any problems when you receive the goods, we will answer you as soon as possible! I wish you a good mood every day!:
Reasonable storage, say goodbye to messy:
High-temperature baking varnish, smooth, no burrs, and no fading :

Izbor kupca..