• Newbie
Stalak Za Vino Pod Prenosivim Držačem Šoljica Za Autobus Držač Šoljica Za Saobraćaj Držač Šoljica Za Kafu Držač Šoljica Za Javni Prevoz
zoom_in

Stalak Za Vino Pod Prenosivim Držačem Šoljica Za Autobus Držač Šoljica Za Saobraćaj Držač Šoljica

KM 1.59

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Jednostavno ga stegnite na torbu ili torbicu na putu do voza / autobusa, a zatim ga pričvrstite na stub za manje od sekunde! Njegova Mala Težina I Uglađen Dizajn Učinit Će Ga Vašim Omiljenim Dodatkom Za Putovanja! Odgovara svim konusnim čašama standardne veličine; od S do XL, za jednokratnu upotrebu! Ponesite Svoju Putnu Šolju Sa Sobom I Upotrijebite Je Za Držač Za Čaše Za Sigurno Držanje Pića Dok Putujete Na Posao. PONESITE JUTARNJU ŠOLJICU KAFE SA SOBOM! I uživajte u udobnom produktivnom putovanju na posao sa svojim novim šarenim držačem za čaše! To Je Držač Čaša Bez Alata, Jednostavno Stegnite I Krenite!. PUTOVANJE NA POSAO TREBA DA BUDE ZABAVNO I UDOBNO! Poboljšajte svoje svakodnevno putovanje na posao s ovim držačem (PATENT na čekanju) - prvim prijenosnim držačem kupa za javni prijevoz na svijetu. Jednostavno Nosite Svoje Omiljeno Piće ! Nema Potrebe Da Se Više Boriš. ispod pulta stakleni stalak Clear Wine Organizer držač flaše vode za policu u frižideru Organizator pivskih flaša štap Iron stalak za vino. Stalak za vino pod prenosivim držačem šoljica za autobus držač šoljica za kafu držač šoljica za piće za javni prevoz držač čaša za boce kuvar držač za flašu vina Specifikacija proizvoda : 12x7x9cm / 4, 72x2, 76x3, 54in Paket uključuje : 1xcup držač vina pod prenosivim držačem šoljica za autobus držač šoljica za kafu držač šoljica za piće držač čaša za javni prevoz.

12x7x9cm/4.72x2.76x3.54in :
Package Included:
1XCup Holder:
Wine Rack under Portable Bus Cup Holder Traffic Cup Holder Coffee Drink Cup Holder Public Transport Cup Holder Chef Wine Bottle Holder :

Izbor kupca..