• Newbie
Migong kupaonica Organizator tuširanja, aluminijski tuš stalak Zidni tuš za tuširanje za unutrašnji tuš za trgovinu odjeće ručnici za tuširanje gel
zoom_in

Migong kupaonica Organizator tuširanja, aluminijski tuš stalak Zidni tuš za tuširanje za unutrašnji

KM 87.29

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Napravljen od prostora aluminijumskih materijala : naš ugao s tušem izrađen je od prostornog aluminijskog materijala, koji je jak i izdržljiv, sa kutijom za odlaganje tkiva, koji je dobro zapečaćen i može spriječiti da se tkivo postane mokro Usvojite 90-stupanj sklopivog dizajna : ovo od polica za tuširanje za unutrašnji tuš prihvaća se na dva od 90 stepeni, koji se može saviti kada se ne koristi za poboljšanje iskorištavanja prostora. Multifunkcionalni stalak : Naše od pohrane tuširanja je multifunkcionalni stalak može se koristiti za spremanje odjeće, ručnika za kupanje, gela za tuširanje, šampon i druge stavke. Ealing WC za čišćenje : Ovo od vrha WC organizatora koristi komplet za toaletnu četkicu koji može lako očistiti toalet bez napuštanja mirisa i drži kupaonicu čistom i uredom. Čuvati više ručnika : Naš se tu tuš za tuš može koristiti za pohranjivanje više ručnika sa kukama za pričvršćivanje tušnih kuglica, lukova za kosu itd. Izrađen od prostora za aluminijski materijal izrađen je od prostora od aluminija, Što je jak i izdržljiv, sa kutijom za odlaganje tkiva, koji je dobro zapečaćen i može spriječiti da se tkivo mokri voda. Usvojite 90-stupanj sklopivog dizajna : ovo od polica za tuširanje za unutrašnji tuš prihvaća se na dva od 90 stepeni, koji se može saviti kada se ne koristi za poboljšanje iskorištavanja prostora. Multifunkcionalni stalak : Naše od pohrane tuširanja je multifunkcionalni stalak može se koristiti za spremanje odjeće, ručnika za kupanje, gela za tuširanje, šampon i druge stavke. Ealing WC za čišćenje : Ovo od vrha WC organizatora koristi komplet za toaletnu četkicu koji može lako očistiti toalet bez napuštanja mirisa i drži kupaonicu čistom i uredom. Spremite više ručnika : Naš ovaj organizator tuša u kupaonici može se koristiti za spremanje više ručnika sa kukama na dnu da drže tuš kuglice, kosu itd. Izrađen od prostora aluminijumskog materijala : Naš iz kut za tuširanje Space aluminijski materijal koji je jak i izdržljiv, sa kutijom za odlaganje tkiva, koji je dobro zapečaćen i može spriječiti da se tkivo mokri voda 2. Usvojite 90-stepen sklopivog dizajna za unutarnju tušem za tušem u prikoliji Dizajn, koji se može savijati kada se ne koristi za poboljšanje specifikacije korištenja prostora : Stanje : 100% Potpuno novi artikl Vrsta : kupaonica Materijal : Space aluminijum Boja : Moderna i jednostavna postavka, uključujući : Višenamjenski stalak za pohranu , Nosač ručnika, kuka za rezanje, dvostruki ugaoni nosač, kutija za tkivo, toaletna četkica Set Težina : cca.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bathroom Shelf Set
Material:
Space Aluminum
Color:
Light Color
Style:
Modern And Simple
Set Including:
Multi-Function Storage Rack, Towel Rack, Row Hook, Double Corner Rack, Tissue Box, Toilet Brush Set
Weight:
Approx. 3800g / 134 oz
Product Size:
 
Storage Rack:
Approx. 56x23cm / 22.0x9.1in 
Towel Rack:
Approx. 53.8x4.6cm / 21.2x1.8in
Hooks Rack Length:
Approx. 37.5cm / 14.8in
Corner Rack:
Approx. 22x6.8cm / 8.7x2.7in
Tissue Box:
Approx. 13x11.6x13.3cm / 5.1x4.6x5.2in
Toilet Brush Rod Length:
Approx. 26cm / 10.2in
Package List:
1 x Multi-Function Storage Rack1 x Towel Rack1 x Toilet Brush Cup1 x Toilet Brush1 x Toilet Brush Rod1 x Toilet Brush Stand1 x Tissue Box2 x Corner Rack1 x Row of Hooks5 x Bag of Screws2 x Accessories:

Izbor kupca..