• Newbie
Llly Creative Nordic Stil tkiva kutija za usisavanje usisano pravokutna kućanska dnevna soba Objediljka za ostavanje salvete za odlaganje salvete
zoom_in

Llly Creative Nordic Stil tkiva kutija za usisavanje usisano pravokutna kućanska dnevna soba Objediljka

KM 183.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Dizajn velikog kapaciteta može smjestiti većinu papirnih ručnika na tržištu Pogodno je promijeniti papirnate ručnike, a vađenje je glatko i ne zaglavi se. Prirodna boja je elegantna i čista, a ožičenje je ravno, pa čak i čvrsto i izdržljivo. Može se smjestiti u kancelariju, dnevni boravak, spavaću sobu, kupatilo itd. Zadebljeni pamučni navoj, bez gubitka fleksibilnosti, jake i otporne na upotrebu. Opišite : Dizajn velikog kapaciteta može primiti većinu papirnih ručnika na tržištu. Pogodno je mijenjati papirnate ručnike, a vađenje je glatko i ne smije se zaglaviti i čist, a ožičenje je ravna, a ožičenje je ravno, a ožičenje je ravno, a ožičenje je ravno i čak, Čvrsta i izdržljiva. Mogu se smjestiti u kancelariju, dnevni boravak, spavaća soba, kupatilo, etc.thended pamučni navoj, bez gubitka fleksibilnosti, jakih i otpornih na upotrebu. Stroj : Materijal : pamučni temeljit Kolor : smeđa, naturallize : 21 * 16,5 * 10,5 CMPACAGE uključuje : 1 * Boxnote tkiva : Zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slikama. Molimo vas da dopustite da se mjerno odstupanje od 1-3cm.due za različite postavke rasvjete i zaslona, ​​boja stavka može biti malo drugačija od slike. Dozvoli za male razlike u mjerenjima.

Material:
Cotton Thread
Color:
brown, Natural
Size:
21*16.5*10.5cm
Package include:
1* tissue box
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!:
Please allow 1-3cm measuring deviation due to manual measurement.:
Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture.:
Please allow for slight size differences due to manual measurements.:
Package includes main product only :

Izbor kupca..