• Newbie
Space aluminijumska toaletna četkica za kupatilo hardverski dodaci Čišćenje četkica za četkicu Srebrna toaletna četka WC četka i držač
zoom_in

Space aluminijumska toaletna četkica za kupatilo hardverski dodaci Čišćenje četkica za četkicu Srebrna toaletna

KM 3.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Dolazi sa držačem četkice i kutijom za četkicu, može se koristiti za postavljanje toaletnih četkica, lako se čisti i koriste Napravljen od visokokvalitetnog prostora aluminijskog materijala, izdržljive i otporne na habanje, dugi radni vijek. Glava za četkicu za toalet je meka i u redu, koja može očistiti toalet u svim smjerovima i snažno dekontaminirati. Praktična kupaonica pribor, pogodan za porodične toalete i kupaonice. Zidna ugradnja, može se izravno instalirati na zid za jednostavno skladištenje. Glava za četkicu za toalet je meka i u redu, koja može očistiti toalet u svim smjerovima i snažno dekontaminirati. Izrađen od visokokvalitetnog prostora aluminijskog materijala, izdržljive i otporne na habanje, dugi radni vijek. Dolazi sa držačem četkice i kutijom za četkicu, može se koristiti za postavljanje toaletnih četkica, lako čišćenje i korištenje. Praktična kupaonica pribor, pogodan za porodične toalete i kupatila. Zidna instalacija, može se izravno instalirati na zid za jednostavno skladištenje. Specifikacija : Stanje : 100% Potpuno novi TIP Art.2 Oz Veličina paketa : cca. 1 x WC četkica1 x ručka1 x nosač četkica1 x četkica2 x vijci sa ekspanzijskim cevima2 x vijčani poklopci za vijke Napomena : 1 Postavite grešku 0-1 inča zbog ručnog Mjerenje. Hvala na razumijevanju.Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Toilet Brush Set
Material:
Space Aluminum
Color:
Silver
Weight:
Approx. 346g / 12.2oz
Package Size:
Approx. 30.50x13.00x13.00cm / 12.0x5.1x5.1in
Package List:
1 x Toilet Brush1 x Handle1 x Brush Holder1 x Brush Box2 x Screws with Expansion Tubes2 x Screw Covers :
Note:
1.Please allow 0-1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Izbor kupca..