• Newbie
-El, ručnik za ručnik zid montirani ručnik za ručnik viseći za kuhinjom BathrooSmirror Polirano Jednostavno za ugradnju jednog stupa sa kukama Višenamjenski kućni ručnik / dužina 40cm
zoom_in

-El, ručnik za ručnik zid montirani ručnik za ručnik viseći za kuhinjom BathrooSmirror Polirano Jednostavno

KM 37.11

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Usluga nakon prodaje : Ako imate bilo kakvih pitanja nakon prijema robe, kontaktirajte nas na vrijeme, kontaktirat ćemo vas u roku od 24 sata Ručni bar je deblji, deblji, nger beacapacity i dugotrajna upotreba. Razumna udaljenost zida, ručnici se ne mogu držati na zidu, ručnici više intimni od vašeg ljubavnika, odbijaju da visi na zidu. Sigurnost proizvoda, zaštita okoliša, ne blede, nema ogrebotina. Mogu se oduprijeti koroziji i hrđu. Vi i vaša porodica možete ga koristiti sa samopouzdanjem. Široko korišteni, ovaj regal za ručnik pogodan je za kupaonice, kuhinje, kuće i urede. Može se koristiti za obnašanje ručnika, ručnika za čaj, ogrtače, tuš Clowers, ručnike itd. Materijali, ručnika je izrađen od ekološki prihvatljivih materijala, sa odličnim prianjanjem, zaobljenim uglovima i izvrsnom dizajnu za sprečavanje rezanja prsta i uštede prostora . Dobrodošli u trgovinu "Hly". Drago mi je da vam služim. Kategorija proizvoda : Kupaone ručnike; Materijal : SUS304 Nehrđajući čelik; Površinsko podešavanje : Metoda instalacije : Perforirana instalacija ili ugradnja na noktima nije uključena); Specifikacija : Jednostruki stup sa kukom; Dužina : 40cm , 50cm, 15cm; zašto naša ručnička reckare stvoriti genijalne detalje, svaka minuta se može cijeniti sa povećanim, personaliziranim i praktičnim, prekrasnim dizajnom, njenim modernim dizajnom i funkcionalnom estetikom će biti u vašem uređenju Kupatilo. Podrška visoke čvrstoće, prikladno za upotrebu. Molimo vas da dopustite lagano odstupanje u ručnim mjernim podacima.due za razliku u zaslonu monitora, stvarna boja može biti malo drugačija od slike.Ova : regal za ručnik * 1 . Pribor za montažu priključaka * 1.

Single Pole with Hook;:
Length:
40Cm, 50Cm, 60Cm;
Why Choose Our Towel Rack:
Carefully Create Ingenious Details, Every Minute Can Be Appreciated with a Magnifying Glass, Seamlessly Connected, Personalized and Practical, Beautiful and Stable.:
Modern Waterproof Design, Its Modern Design and Functional Aesthetics Will Bperfect Decoration to Your Bathroom. High-Strength Support, Convenient for You to Use.:
Please Note:
Please Allow Slight Deviation in Manual Measurement Data.:
Due to the Difference in Monitor Display, the Actual Color May Be Slightly Different from the Image.:
This Product Contains:
Towel Rack*1. Punch Mounting Accessory Kit*1.

Izbor kupca..