• Newbie
WC četka / toaletna posuda Dugi ručak na zidnom toalet multifunkcionalna toaletna četka Jednostavno dizajn toaletna četkica domaćinstvo čišćenje toaletnog četkica i držač (boja: D
zoom_in

WC četka / toaletna posuda Dugi ručak na zidnom toalet multifunkcionalna toaletna četka Jednostavno dizajn

KM 0.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Spremanje prostora Moderan dizajn i praktično skladištenje, držite kupaonicu urednu, čistu i dobro organiziraju, to je obavezan dodatak za čišćenje vašeg kupaonice Zidna toaletna četkica prihvaća jednostavan i moderan dizajn, višenamjenski, lijep i praktičan, kompaktan dizajn ne zauzima prostor, bešavna ugradnja na zid, ne oštećuje zid, to je najbolji izbor za vaše kupatilo. Glava četkice dizajnirana je s najboljim materijalom za kućne ljubimce, koji ima snažnu sposobnost čišćenja i neće oštetiti glazuru toaleta. Dizajn glave okrugle četke za glavu ima snažnu sposobnost dekontaminacije i lako je očistiti mjesta na kojima toalet nije lako čistiti. Baza prihvaća dizajn pune rupe, nema potrebe za čišćenjem, automatskom sušenjem, dizajnu za apsorpciju vode, lako pohranjivanje toaletnog četkica, bez kapljenja, bez ispaštanja, bez ispaštanja. Spremanje prostora Moderan dizajn i praktično skladištenje, držite kupaonicu urednu, čistu i dobro organiziraju, to je obavezan dodatak za čišćenje vašeg kupaonice. Zidna toaletna četkica prihvaća jednostavan i moderan dizajn, višenamjenski, lijep i praktičan, kompaktan dizajn ne zauzima prostor, bešavna ugradnja na zid, ne oštećuje zid, to je najbolji izbor za vaše kupatilo. Glava četkice dizajnirana je s najboljim materijalom za kućne ljubimce, koji ima snažnu sposobnost čišćenja i neće oštetiti glazuru toaleta. Dizajn glave okrugle četke za glavu ima snažnu sposobnost dekontaminacije i lako je očistiti mjesta na kojima toalet nije lako čistiti. Baza prihvaća dizajn pune rupe, nema potrebe za čišćenjem, automatskom sušenjem, dizajnu za apsorpciju vode, lako pohranjivanje toaletnog četkica, bez kapljenja, bez ispaštanja, bez ispaštanja. Savremeni dizajn : Ovaj nosač četkica je jednostavan i elegantan, diskretan dizajn koji se uklapa u bilo koju kupaonicu Décor.Name : zidna toaletna četkica : pp + kućni ljubimac + nehrđajući čekinje : 3,7 inča * 3,7 inča * 16,5 inča squickly : 1. Provjerite boju i veličinu prije kupnje. Fotografije proizvoda ne uključuju proizvode osim proizvoda. Imajte na umu da zbog različitih monitora mogu biti blage razlike u boji, molim vas oprostite mi. Gornji podaci su samo za referencu, veličina je ručno mjerenje, greška je 1-3 cm, molim vas, hvala.

3.7 inches * 3.7 inches * 16.5 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Izbor kupca..