• Newbie
Milltrip SOAP SOAP SOAP samo za odvod sapun za sapun za bar sapun, ukrasna plastična ladica sapuna, sapuna sa usisnim čašicom za tuš kupatilo Organizator sudopera
zoom_in

Milltrip SOAP SOAP SOAP samo za odvod sapun za sapun za bar sapun, ukrasna plastična ladica sapuna,

KM 2.67

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Kutija prihvaća dizajn oblika listova, a ne samo sapun, već i ukras, dodajući slatke elemente u vašu kupaonicu Sa usisnim šalicom na dnu to sprečava oštećenje vaše površine i omogućava i fleksibilnost za preseljenje. Široka primjena, može ga staviti na rub vaše kupaonice ili kuhinjskog sudopera ili kade. Usvaja visokokvalitetni ABS materijal, otporan na habanje, trajni, vodootporni, sigurni i netoksični. Pogodno za razne sapune, tako da sapun neće namočiti u vodi, zadržavajući ga stabilnim, suhom i dostupnim. Kutija prihvaća dizajn oblika listova, a ne samo sapun, već i ukras, dodajući slatke elemente u vašu kupaonicu. Sa usisnim šalicom na dnu to sprečava oštećenje vaše površine i omogućava i fleksibilnost za preseljenje. Široka primjena, može ga staviti na rub vaše kupaonice ili kuhinjskog sudopera ili kade. Usvaja visokokvalitetni ABS materijal, otporan na habanje, trajni, vodootporni, sigurni i netoksični. Pogodno za razne sapune, tako da sapun neće namočiti u vodi, zadržavajući ga stabilnim, suhom i dostupnim. Specifikacija : Vrsta predmeta : Sapun Materijal jela : ABS + AS Color : Kao što je prikazano na veličini slike : cca. 14x18cm / 5,5x7.1 IN Težina : Približno.9oz Primjena : Kupaonica Lista paketa : 1 x SOAP DISH BESPLAT 1 x Osnovna napomena : 1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2 IN zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumijevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Item Type:
Soap Dish
Material:
ABS+ AS
Color:
As shown in the picture
Size:
Approx. 14x18cm / 5.5x7.1in
Weight:
Approx.110g/3.9oz
Application:
Bathroom
Package List:
1 x Soap Dish :
1 x Base:
Note:
1. Please allow 1‑2in error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupca..