• Newbie
Teerwere Organizator šoljica i poklopca drveni držač za šolje za jednokratnu upotrebu sa više pretinaca za piće od kafe papirne čaše Poklopci i slamke za piće DIY Organizator kutija za odlaganje
zoom_in

Teerwere Organizator šoljica i poklopca drveni držač za šolje za jednokratnu upotrebu sa više pretinaca

KM 22.50

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Za dom, kancelariju, restoran ili gostoprimstvo : olakšava organizovanje i dopunjavanje prostora za kafu i piće po potrebi - mesto u blizini lonca za kafu, tople vode, aparata za užinu ili područja gde se ljudi okupljaju da jedu i piju Čaj od kafe ili piće papirna čaša / poklopac, slamke za piće mogu se čuvati u držaču. Držač za šolje za jednokratnu upotrebu dizajniran je za kafić, prodavnicu čaja sa mlekom, bar, restoran i dom. Može pomoći ljudima da rade praktičnije i efikasnije. Više odjeljaka : više odjeljaka može čuvati papirne čaše, slamke za piće ili začin. Pogodnost čuvara prostora : Olakšajte svojoj djeci, osoblju i pokroviteljima pristup jednokratnim šoljicama i poklopcima za kafu i piće sa ovom vertikalnom šoljicom za uštedu prostora i organizatorom za odlaganje poklopca.Čaj od kafe ili piće papirna čaša / poklopac, slamke za piće mogu se čuvati u držaču.Držač za šolje za jednokratnu upotrebu dizajniran je za kafić, prodavnicu čaja sa mlekom, bar, restoran i dom. Može pomoći ljudima da rade praktičnije i efikasnije. Više odjeljaka : više odjeljaka može čuvati papirne čaše, slamke za piće ili začin. Može pomoći ljudima da rade praktičnije i efikasnije.Specifikacija : Ukupna veličina : 22x12x30cminner veličina za svaki odjeljak : 10cm x 10cmcolor : bež,braon,Blacksadržaj pakovanja : 1 × držač šolje za jednokratnu upotrebu Napomena : Molimo dopustite malu razliku u dimenzijama zbog različitog ručnog mjerenja.Ovaj proizvod se ne može dugo uroniti u vodu, bilo koja prašina na površini može se obrisati čistom vlažnom krpom.Za spavaonice i fakultete : studentima i nastavnicima su potrebni i organizatori - koristite u spavaonicama, zajedničkim prostorijama u kojima se služi kafa, čaj, topla čokolada, topla voda - držite u blizini grickalica i hrane.

Overall size:
22x12x30cm
Inner size for each compartment:
10cm x 10cm
Color:
Beige,Brown,Black
Package Contents:
1 × Disposable Cup Holder:
Note:
Please allow slight dimension difference due to different manual measurement.:
This product can not be immersed in water for a long time, any dust on surface can be wiped clean with damp cloth.:
FOR DORMS AND COLLEGE:
Students and teachers need organizers too - use in dorm rooms, common areas where coffee, tea, hot chocolate, hot water is served - keep near snacks and food.

Izbor kupca..