• Newbie
KWLEGH Mramorna mastila Tekstura Kupatilo 2 ručnike za ručni ručnici od 2 bijelog mramora Sažetak kuhinjski ručnici sa visećim petljom Mekani upijajući ručnici za kupatila 12x17 inča
zoom_in

KWLEGH Mramorna mastila Tekstura Kupatilo 2 ručnike za ručni ručnici od 2 bijelog mramora Sažetak

KM 8.99

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

【Premium kvaliteta】 Ručnici za kupatilo mramorne kamene od poliestera od poliestera Ovi ručni ručnici su mekani i simpatični, lijepi i praktični, i napravili bi odličan dom ukras. Ovi ručnici su visoko upijajući i brzo sušenje koji će vam pomoći da poboljšate svoj kvalitet života. 【Pogodna veličina】 set od 2. Svaki ručnik 12x17 inča. Dizajn vešanja drži ručnike da klize na pod, što olakšava upotrebu. Pogodan dizajn štedi vrijeme i prostor prilikom korištenja ručnika za ruke, omogućavajući vam da ih brže koristite i bez uzimanja dodatnog prostora. 【Modni dizajn】 Ručnici za kuhinjske marake dolaze u raznim bojama i prekrasnim uzorcima, s jedinstvenim dizajnom kako bi vaša soba bila ljepša. Ovi teksturistički ručnici u ljeto su hladnoću u vašem domu i pružaju vam jedinstvenu inspiraciju da ukrasite svoju sobu. 【Jednostavna njega i skladištenje】 Ručnici se mogu popraviti ili oprati ručnici. Ovi ručnici za vezanje mogu se lako pohraniti i koristiti. Mekani materijal je jednostavan za savijanje i spremanje u bilo kojoj ladici ili ormaru, a može se objesiti bilo gdje. Korištenje ručnika za višekratnu upotrebu je korak prema zelenom životu. 【Višenamjenska ručni ručnici s visećim petljom pogodni su za brisanje jela, brisačke vrhove stola, prozora i kuhinje. Savršeni su i za ukrašavanje kuhinja, kupaonice i toaleta. Prijenosni dizajn omogućava im da se odvedu u teretane, banje i bazene. Kuhinjski ručnici s visećim petljom mogu savršeno ukrašavati vašu sobu, dodajući dodatnu udobnost vašem prostoru. Želimo da vas uživamo i učinimo vaš život ugodnijim. Ručni ručnici u širokom rasponu boja i prekrasnih uzoraka za oživljavanje vaše sobe.Hok & Loop Design uštede.Mašin koji se može pratiti.ULTRA mekani, visoko upijajući, brz sušenje. Savršeni ručnici za kuhinju, kupatilo, dječju sobu, pranja soba.Helping You Smanjite svoje nevere vodenih kapi u katu i otpada papirnih ručnika. (1) Materijal : poliester. (2) Veličina : 12x17 inča, set od 2. (3) Štampanje : (1) Molimo vas da dopustite malo razlika u boji zbog različite kamere ili različitog ekrana. (2) Zbog različitih metoda mjerenja, molimo vas da dobijete grešku 0,4-0,7 inča, grešku Raspon nije problem sa kvalitetom.Care upute : Ručnici za ruke mogu se oprati strojem ili rukom.

(1)Material:
polyester.
(2)Size:
12x17 inch, set of 2.
(3)Printing:
Single side printing.
NOTE:
(1)Please allow little color difference due to different camera or different screen display.:
(2)Due to different measurement methods,please allow 0.4-0.8 inch error, the error range is not a quality problem.:
CARE INSTRUCTION:
The hand towels can be washed by machine or hand. Do not bleach or iron. Do not expose to the sun when drying.:
QUALITY SERVICE:
If the tie towels do not satisfy you, we can offer a refund service. If you have any problem or suggestion, please kindly contact us, we provide support for you within 24 hours. Thank you for your understanding and support. :

Izbor kupca..