• Newbie
Ručnik za ručnik grijač za ručnik od nehrđajućeg čelika Temperatura temperature Vrijeme Kontrola kupaonica Namještaj za kupaonicu Električni grijanje ručnik toplije kupaonice
zoom_in

Ručnik za ručnik grijač za ručnik od nehrđajućeg čelika Temperatura temperature Vrijeme Kontrola kupaonica Namještaj

KM 3.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Omogućite vam ugodno iskustvo u vlažnom i hladnom vremenu Takođe pomaže u neugodnim mirisima i održavati kupaonicu svježom. Stalak za ručnike ima 5 vodoravnih šipki, što može objesiti ručnike različitih veličina. Pored toga, možete staviti različite predmete kao što su ručnici i ogrtači na polici i na polici radi praktičnosti. Truba za toplinu od karbonskih vlakana izrađena je od prostora aluminija, a površina se prska plastikom. Otporan na hrđu i otporan na koroziju, može se dugo koristiti u vlažnim kupaonicama. Možete staviti ovaj grijani nosač ručnika u spavaću sobu, kupatilo, kuhinju, balkon, studij, dnevni boravak itd. Bilo gdje što trebate. Omogućite vam ugodno iskustvo u vlažnom i hladnom vremenu. Takođe pomaže u neugodnim mirisima i održavati kupaonicu svježom. Stalak za ručnike ima 5 vodoravnih šipki, što može objesiti ručnike različitih veličina. Pored toga, možete staviti različite predmete kao što su ručnici i ogrtači na polici i na polici radi praktičnosti. Truba za toplinu od karbonskih vlakana izrađena je od prostora aluminija, a površina se prska plastikom. Otporan na hrđu i otporan na koroziju, može se dugo koristiti u vlažnim kupaonicama. Možete staviti ovaj grijani nosač ručnika u spavaću sobu, kupatilo, kuhinju, balkon, studij, dnevni boravak itd. Bilo gdje što trebate. Omogućite vam ugodno iskustvo u vlažnom i hladnom vremenu. Također pomaže u neugodnim mirisima i drži kupaonicu svježi. Ručnički ručnik ima 5 horizontalnih šipki, što može objesiti ručnike različitih veličina. Možete staviti različite predmete kao što su ručnici i ogrtači na policama i na policama za pogodnost . Tječka za toplinu ugljen vlakana izrađena je od prostora aluminija, a površina se prska plastikom. Otporan na hrđu i koroziju, može se dugo koristiti u vlažnim kupaonicama. Ovaj grijani nosač ručnika možete staviti u spavaću sobu, kupatilo, kuhinju, balkon, studij, dnevni boravak itd. Bilo gdje što vam trebaju specificiranje : materijal : Režim od nehrđajućeg čelika : Carbon Fibertemperature : 45 ℃ -70 ℃ Obrada površina : Lakkirani stil : Zidni Type Page uključuju : 1 * reckif ručnika Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me u roku od 24 sata i dat ćemo vam Zadovoljavajući odgovor.toels i odjeća su čista i suha kako bi zaštitili zdravlje cijele porodice.

Material:
Stainless steel
Heating Mode:
Carbon fiber
Temperature:
45℃-70℃
Surface Finishing:
Lacquered
Install Style:
Wall Mounted Type
Package Include:
1* Towel rack:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Towels and clothes are clean and dry to protect the health of the whole family :

Izbor kupca..