• Newbie
Držač četkica za zube bez rupe Nema četkica za četkanje držač za četkicu za gargle čaša Squeees Cup pasta za zube četkica za zube za četkicu za zube Wash Gargle Police za domaćinstvo Jedno plemenito četkice za zube
zoom_in

Držač četkica za zube bez rupe Nema četkica za četkanje držač za četkicu za gargle čaša Squeees

KM 3.33

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Specifikacija opcionalno, jednokrevetna, dvostruka, jednostavna za rukovanje Kompletne funkcije, četkica za zube, čaša za ispiranje usta, stisnite pastu za zube, jednu stvar. Jednostavna instalacija, nema potrebe za udaranjem, nema oštećenja na zidu. Dodajte stil i istaknite kvalitetan život. Čist i sanitarni, lako se čisti. Specifikacija opcionalno, jednokrevetna, dvostruka, jednostavna za rukovanje. Kompletne funkcije, četkica za zube, čaša za ispiranje usta, stisnite pastu za zube, jednu stvar. Jednostavna instalacija, nema potrebe za udaranjem, nema oštećenja na zidu. Dodajte stil i istaknite kvalitetan život. Čist i sanitarni, lako se čisti. Metoda instalacije : rupa slobodnjaka : višestruko izbornost : nosač za pranje robe, upotreba : domaćinstvo, pranje i grlingnote : boje su sve bijele boje. Proizvodi su držač četkice za zube i četkica za zube, isključujući čašu i pastu za zube kao što je prikazano na slici. Molimo pročitajte čašu pažljivo prije kupovine.

multiple choice:
Function:
wash goods rack,
Usage:
household, washing and gargling
Note:
the colors are all white. The products are toothbrush holder and toothpaste squeezer, excluding the cup and toothpaste as shown in the figure. Please read the cup carefully before shopping.

Izbor kupca..