• Newbie
FIFOR LED ormarić za lijekove sa ogledalom sa svjetlima, Organizator za odlaganje kuhinje, zidni ormarići preko toaleta, Ugradni ili površinski nosač
zoom_in

FIFOR LED ormarić za lijekove sa ogledalom sa svjetlima, Organizator za odlaganje kuhinje, zidni ormarići preko

KM 3.00

Pristupačnost
check U pristupačnom obliku

Ormar za ogledalo za kupatilo-zidni ormar za kupatilo je napravljen od drvene konstrukcije + šuplja zadnja ploča + srebrno ogledalo visoke definicije, skriveni ormar za odlaganje, ne samo da može zaštititi privatnost, već i spriječiti vlagu i prašinu Donji otvoreni pretinac za često korištene predmete za lakši pristup. Zatamnjiva kontrola na dodir - - - - - potpuno ogledalo za kupatilo sa led osvetljenjem. Temperatura boje može slobodno preći sa 3000k na 6000k toplo bijelo/prirodno/dnevno svjetlo. Deforger jednim klikom za šminkanje bez magle; podešavanje vremena vam omogućava da precizno kontrolišete vreme. Štednja prostora - - - - - zidni ormar za kupaonicu savršeno je rješenje za odlaganje domova. Njegov dizajn maksimizira prostor vaše sobe. Može se sastaviti na zidu i štedi prostor, pruža dodatnu memoriju bez zauzimanja dragocjenog prostora na podu. Multifunkcionalna upotreba - - - - - zidni ormar za kupaonicu idealan je za kupatilo, spavaću sobu, dnevni boravak ili kuhinju. Sadrži zatvorene police sa dvostrukim ogledalom i jednu otvorenu policu za postavljanje peškira, sapuna, četkica za zube, čašica za zube, maramica i drugih ukrasnih predmeta. Pored toga, takođe možete staviti neke zelene male biljke na otvorenu policu kako bi vaš predmet bio uredan i lep. Zidni ormar za kupatilo - - - nije potrebna montaža. Pretvorite beskorisni prostor u organizator za pohranu. Cijeli ormar je unaprijed sastavljen tako da ga morate samo pričvrstiti za zid prethodno izbušenim rupama na leđima. Ovaj zidni ormar za kupatilo dolazi sa ogledalom, što Vam je prikladno za šminkanje ili brijanje ispred ogledala prije posla ili appointment.It može se montirati na zid ili iznad toaleta, štedeći prostor i obezbeđujući dodatno skladište bez zauzimanja vrednog prostora na podu.Karakteristika : ormar sa ogledalom sa dvostrukim vratima, tiho otvaranje i zatvaranje od 90°.Skriveni ormarić na gornjem nivou, šuplja zadnja ploča unutra, otvoreni ormarić na donjem nivou.LED 3-Svjetlo u boji se može podesiti; funkcija odmrzavanja jednim ključem; prikaz vremena;instalacija probijača rupa srebrno ogledalo otporno na eksploziju, starije osobe i djeca ga također mogu koristiti sa pouzdanjemspecifikacija : naziv : ormarić za ogledalo u kupatilu materijal : drveni, visoke definicije od eksplozije veličina ogledala : 60*14 * 80cm / 23.

Name:
bathroom mirror cabinet
Material:
wooden, high-definition explosion-proof mirror
size:
60*14*80cm / 23.6*5.5*31.5 inches:
70*14*80cm / 27.5*5.5*31.5 inches:
80*14*80cm / 31.5*5.5*31.5 inches:
Internal layers:
3 tier
Voltage:
110V-240V
Applies to every country:
LED light:
with light strip design, can be replaced
Door opening and closing angle:
90°
3 color lights can be switched:
yellow light, warm white light, white light, 3000K-6000K color temperature can be adjusted
Installation method:
wall hanging
Use space:
bathroom, bedroom, entrance
packing list:
Medicine cabinet x1, installation accessories:
Notice:
We only sell mirror cabinets, excluding others.:
The shape of the round frame must have traces of the interface, which is not a quality and defect problem, please be aware.:
Due to manual measurement, there will be an error of 2-3cm, please understand.:
If you have any questions about the product, please contact us and we will reply you in time. :

Izbor kupca..